mandag den 17. juni 2013

Sweet Evil review

Sweet Evil

Forfatter: Wendy Higgins
Serie: Sweet Evil Trilogi #1
Genre: Paranormal Romance
Målgruppe: YA


Bogen findes endnu ikke i en dansk oversættelse.Embrace the Forbidden

What if there were teens whose lives literally depended on being bad influences?

This is the reality for sons and daughters of fallen angels.
Tenderhearted Southern girl Anna Whitt was born with the sixth sense to see and feel emotions of other people. She's aware of a struggle within herself, an inexplicable pull toward danger, but it isn't until she turns sixteen and meets the alluring Kaidan Rowe that she discovers her terrifying heritage and her willpower is put to the test. He's the boy your daddy warned you about. If only someone had warned Anna.

Forced to face her destiny, will Anna embrace her halo or her horns?


Endelig en bog jeg har ventet på. En historie hvor badboy'en virkelig er bad. Kaidan er nemlig søn af dæmonen for lyst og det er hans lod i verden at sprede den synd rundt blandt så mange mennesker som muligt. Hvis han stoppe kan han i værste fald blive elimineret. Se.. det kalder jeg virkelig en konflikt der siger badboys go home, make room for Kaidan. Jeg er lidt vild med Kaiden må jeg tilstå, han er min sidste nye bookcrush.

Jeg er vild med engle/dæmon konceptet. Der er så mange utrolig gråzoner mellem det gode og det onde, som jeg synes er utrolig spændende at udforske. Jeg er også ret vild med at alle de faldne engle har hver deres synd at skulle sprede rundt i verdenen. Generelt synes jeg det er en godt opbygget verden Wendy Higgins har skabt.

Jeg hader bøger hvor der påstås at en karakter aldrig har løjet, for selvfølgelig har de det. Det er simpelthen umuligt aldrig at lyve. Som regel glemmer forfatteren også meget nemt dette, og jeg har altid fundet løgne plothuller i disse bøger. Anna lyver nu også i den her bog, men hun er bevidst om det. Hvilket er meget forfriskende. Om hun så aldrig har løjet i den her bog, jamen det kan forfatteren jo så påstå alt det hun vil, uden at jeg kan benægte det. Bogen starter i øvrigt ud med at hun er vanvittig naiv, men heldigvis ændre det sig hurtigt, og heldigvis er der en nogenlunde forklaring på hvorfor hun var så naiv.

Starten dragende mig med det samme ind. Midten var en smule langsom, men utrolig intens. Slutningen var direkte nervepirrende.

Jeg er intet mindre end vild med denne bog, fordi den er en kombination af intens forbudt kærlighed, det overnaturlige, en interessant verden og masser af følelser.Ekstra:

Wendy Higgins hjemmeside kan man finde to scener fra Kaidans synspunkt, og de er virkelig  hjertesmeltende. Så dem vil jeg helt klart anbefale efter du har læst Sweet Evil.

SHARE:

2 kommentarer

  1. Jeg synes du skal tjekke The Collector ud, det lyder som om den er i samme dur som Sweet Evil. Både mht. dæmoner/engle og en slemmer' badboy ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, jeg har skyndt mig at sætte den på min ønskeliste. :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig