mandag den 3. februar 2014

Fra papir til skærm #11

Indlægget hvor jeg skriver hvad der sker indenfor 'bøger-der-bliver-lavet-til-film-verdenen'


Det er ved at være alt for lang tid siden, siden jeg sidst lavede det her indlæg, så nogle af nyhederne er måske lidt gamle for nogle af jer. Så bær over med mig. Here goes:


 Hugh Jackman skal spille Black Beard i ny Peter Pan film. og Garret Hedlund skal spille Captain Hook.

Der går rygter om at de allerede arbejder på en Insurgent fortsættelse, før Divergent overhovedet er færdig.

Første Fifty Shades of Grey poster: Det fortæller os ikke så meget. Bortset fra udgivelsesdagen og at vi er i Seattle og at Anastasia skal til jobsamtale om 5 minutter...  

Og en ny Hunger Games poster:

Det var blevet hypet helt vildt at plakaten skulle komme, men seriøst? Det er jo bare illustrationen de viser efter Catching Fire. Så det synes jeg var mega skuffende.
 
 
 
Nye trailers:Det er virkelig en smuk kærlighedshistorie, og det virker til det lykkes for dem at fange det i filmen.
På trods af jeg ikke rigtig, personligt er vild med castingen.Wow.. den ser epic ud.
 
 
 
It's here.... it's soon!!
 
 
 
Ny kort trailer. Som er lidt mindre tøse fnidderet.
 
 
Her fortæller Richelle Mead om filmen. Jeg vil sige hun beroliger mig lidt...
 
 
 
Outlander first look på sæson 1.
En af de største kærlighedshistorier der er skrevet.
 
 
 
 
SHARE:

6 kommentarer

 1. Har du hørt det der med, at de vil lave FSOG uden sexscenerne? Altså...så er det jo ikke noget tilbage, hvis man skærer ind til benet?! Folk læser den jo, ifølge den nye undersøgelse, fordi de vil have det erotiske... Det er så mærkeligt, synes jeg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har hørt at de vil lave begge udgaver. Den uden sexscener vil de sende i biografen og den anden skulle udkomme sammen med den på dvd og blueray. Men det virker ikke som om det er endeligt endnu.
   Jeg har lidt svært ved at finde ud af hvad jeg synes.. for jeg er meget bange for at sexscenerne bliver utrolig pornografiske på film, og jeg er ikke sikker på jeg vil se den i biografen hvis det er den hardcore version. Omvendt så har sexscenerne jo alt med handlingen at gøre... Hvor tynd vil historien ikke lige være uden....
   Uanset hvad de vælger, så har de en kæmpe opgave foran sig.

   Slet
 2. Jeg synes det er sindssygt mærkeligt, at folk gik så meget op i plakatten til Hunger Games - vi så allerede logoet i slutningen af Catching Fire og helt ærligt, what's the big deal??

  Mht. Maleficent så synes jeg desværre den ser vildt computer-lavet ud :/ Altså man kan se, at det er 'falsk' :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige præcis! Det var også sådan jeg havde det da jeg så plakaten.

   Jeg har ikke selv lagt mærke til at Maleficent så computer-lavet ud. Det er også et meget vidt begreb. Nogle vil sikkert synes Ringenes Herre så computerlavet ud, hvor jeg personligt synes den ser helt perfekt ud. :0) Men det skal jo gerne være sådan det virker troværdigt på film og ikke tegnet, så jeg håber ikke at det er så slemt med Maleficent.

   Slet
 3. Jeg er næsten tilfreds med de skuespillere, der er blevet valgt til The Fault in Our Stars. Den eneste, jeg ikke er så vild med, er Shaileen Woodley, men det er mest på grund af den frisure, hun har fået. Det ser bare ud som om, håret har været sat op i en hestehale, da de klippede det af. Det ser lidt mystisk ud, synes jeg :s Men traileren ser super fin ud, så jeg er sikker på, at resultatet nok skal blive godt! Da jeg viste traileren til min søster, sagde hun, at det var åbenlyst, at Hazel ville dø. Selvfølgelig spillede jeg med og lod som om, hun havde regnet det hele ud – til gengæld skal jeg nok huske ekstra lommetørklæder til hende, når vi skal se den i biografen ;)

  Maleficent ser også fantastisk ud! Hun har altid været min yndlings Disney-skurk (hun er totalt misforstået efter min mening! :b), så det er en film, jeg helt sikkert skal se!

  Og så må det gerne snart blive april! The Purple Wedding is coming! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ikke sådan helt vildt pjattet med Shaileen Woodley generelt. Jeg synes hun er en dårligere kopi/lookalike af Jennifer Lawrence. Og ja det var enormt synd at de klippede hendes hår!! Men det var jo desværre det mest realistiske at gøre. Men hun er virkelig ikke pæn med kort hår. Ja, sørg for masser af lommetørklæder. :0)

   Jeg synes faktisk også at Maleficent er en af de sejere skurke. Jeg glæder mig rigtig meget til at se den.

   Ja det bliver AMAZING til april. Det kan hun blive godt! :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig