tirsdag den 4. februar 2014

Kort om film jeg har set #2


The Lone Ranger

Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle tænke om den her film, da der i sin tid blev vist reklamer for den. Jeg synes Johnny Depp som Tonto i The Lone Ranger, ligner for meget Jack Sparrow fra Pirates of the Caribbean filmene. Og så vidste jeg faktisk ikke rigtig hvad den handlede om. Reklamerne virkede meget indforstået.

Så da jeg satte mig til at se den var det med nul forventninger. Jeg blev dog enormt, enormt, ENORMT positivt overrasket da jeg så den. Jeg fik mega mange Zorro vibes fra filmen, (og jeg elsker Zorro). Men jeg kunne jo have sagt mig selv det var kvalitet. Det er det altid når det er en film fra Disney. De er mestre i at strikke en god historie sammen og ikke mindst også fortælle den. Og når man så tilføjer Johnny Depps charme og hans kæmpe talent, så står man virkelig med en genial film tilbage.

Jeg kan sagtens forstille mig at se den her film igen og igen. Den er virkelig god. Se den! :0)




Smølferne 2

Jeg elsker de små blå smølfer. De er så fine og så søde. Det var da også med et smil på læben og et par grine flips at filmen blev set og nydt.

Men mere var det faktisk heller ikke. 2'eren var ikke nær så god som 1'eren og jeg synes der var lidt for meget identitetskrise over filmen. Smølfine, der i tidernes morgen blev skabt af Gargamel, har nu fået to søskende der er blevet skabt på samme måde. Så filmen handler om at hun føler sig splittet mellem hendes to familier.

Som sagt var det en meget hyggelig film, men det er ikke en jeg tror jeg vil komme til at gense.




The Wolverine

Jeg elsker karakteren Wolverine.

Grunden til jeg lige starter med at slå det fast, er for at fortælle jer hvor dårlig den her film rent faktisk er. Jeg elsker Wolverine og der skal virkelig meget til før jeg ikke ser en film færdig. Det er noget der max sker en gang om året. The Wolverine var så pinende dårlige, at jeg simpelthen blev nødt til at stoppe med at se den.

Det er en action film, uden nogen som helst logisk handling. Derudover synes jeg virkelig de gjorde The Wolverine karakteren utroværdig og klynkende. Øv!

Så jeg anbefaler bestemt ikke andre at se den. Gå langt uden om den!
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig