mandag den 3. marts 2014

I dag

Hold da op. Sikke en weekend og så tidligt op og på arbejde. Og så opdagede jeg til min gru at jeg har glemt at blogge i dag!! Så derfor får i lige dette lille indlæg. Jeg lover at blogge løs igen i morgen for jeg har så mange ting jeg gerne vil blogge om. 

Men grunden til jeg glemte det i dag er fordi det har været sådan en fantastisk dag på mit arbejde. Tiden er bare fløjet afsted. På Stedet hvor man snakker bøger hele dagen lang.  <3 

Første dag på job (ja jeg startede en mandag og der må man ellers aldrig ;0)) kom denne bog pludselig ind af døren. Bogen udkommer snart og gæt hvem der har lavet den grafiske opsætning?





Det er faktisk en ret cool bog. Især for dem der elsker at begive sig ud på de tohjulede. Den beskriver nemlig 25 legendariske cykelruter og hvordan du selv kører dem. 

Jeg blogger det her i bilen og min kæreste har lige slået mig fordi han så en lilla bil. (Vores udgave er lilla og ikke gul;0) der er alt for mange gulebiler. Men efter vi lavede den regel kan jeg konstatere at der også findes masser af lilla biler. Har blå mærker der kan bevidne dette.)

I må have en fantastisk mandag og så ses vi i morgen til en lidt mere normal post. 

SHARE:

2 kommentarer

  1. Hvorfor må man ikke starte en mandag? :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Aner det ikke. En eller anden dårlige overtro.

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig