tirsdag den 4. marts 2014

Kort om film jeg har set #3






Rush

Rush handler om to rivaliserende formel 1 kører, James Hunt og Niki Lauda. Da filmen handler meget om formel 1, og jeg ikke kendte racerkørerne i forvejen var jeg lidt i tvivl om jeg vil kunne lide filmen. Men jeg kunne faktisk godt lide Rush, men jeg må tilstå at jeg troede den havde mere substans. Jeg troede også at filmen vil vise hvor farlig den sport som formel 1 er, men det fik jeg ikke rigtig fornemmelsen af.
Chris Hemsworth og Daniel Brühl gør et fantastisk stykke arbejde, og jeg får virkelig fornemmelsen af de karaktere som de spiller. Ja de gør mig virkelig interesseret i at finde ud af hvad der skete med personerne, så jeg sad og wiki'ede samtidig med jeg så filmen. :0) Jeg elsker at se film om viljedrevne karaktere og det er den her film om noget.
Jeg har ikke tænkt mig at anskaffe mig filmen selv, men hvis jeg falder over den i fjernsynet en dag så kunne jeg sagtens forestille mig at jeg ville se den igen.








Jobs

Filmen har taget mere udgangspunkt i Steve Jobs' tid med Appel, end med Jobs selv. Vi ser ikke meget til hans privatliv, og de nævner knap nok at Jobs skabte Pixar da han var ekskluderet fra Appel. Det hopper de let og elegant hen over og det synes jeg er utrolig synd. Jeg ville rigtig gerne have set mere til manden Jobs, og ikke bare manden bag Appel. Jeg vil se manden som skabte succes med næsten alt han rørte ved, på godt og ondt, og det synes jeg kun filmen leverede halvt.
Jeg synes Ashton Kutcher gør et godt stykke arbejde. Jeg var lidt betænksom, da han jo er komedie skuespiller, men han var helt sikkert talentfuld nok til at skildre en storslået mand.
Med Jobs har jeg det på samme måde som med Rush. Hvis jeg falder over den i tv, så ser jeg den igen. Hvis jeg ikke gør, jamen så går det nok også. - Jeg ser generelt ikke så meget fjernsyn.









World War Z

Fra to film der bygger på virkelige hændelser, til en ren zombiefilm. Jeg vil lige skynde mig at sige at jeg ikke har læst bogen, men det skulle jeg nok tage at gøre. For jeg tror den er bedre. Skal jeg være ærlig, så synes jeg World War Z filmen var noget L . O . R . T.
Hvis man vil se noget ordentligt zombie, så skal man se tv-serien Walking Dead i stedet for. Når jeg sammenligner de to (hvilket jeg jo selvfølgelig ikke kunne lade være med) så virker Brad Pitts karakters kamp mod zombier som noget der er direkte til grin. Her har vi altså med en slags hurtigt bevægende zombie at gøre, og jeg synes bare det ser totalt uvirkeligt og utroværdigt ud når der kommer sådan en zombie flok. Animationen er i hvert fald alt for nem at spotte.
For mig er denne film på niveau med diverse andre katastrofefilm som Volcano mv.
Det er ikke en film jeg kommer til at se igen og jeg synes heller ikke i skal spilde jeres tid med den.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig