onsdag den 5. marts 2014

Indlæggene der forsvandt...

Pludselig en dag opdagede jeg at jeg helt havde glemt at lave mine sædvanlige udgivelsesdags blogposts. Det er noget der sker engang imellem for mig. Det er blandt andet sket lidt for ofte med skrivetip. Så dem har jeg nu lavet en plan over så jeg husker dem. :0)

Men de blogposts med udgivelsesdage er lidt mere problematiske. I et års tid har de irriteret mig lidt fordi at jeg altid glemmer nogen, og danske udgivelser er ofte utrolige svære at regne ud. Og hvordan retfærdiggøre det så at jeg viser nogen bøger og ikke andre? Bare fordi jeg måske selv ikke har opdaget en udgivelsesdag.

Omvendt synes jeg bare det er vildt rart at have et overblik over det, og det har jeg faktisk ikke haft den sidste månedstid og det savner jeg lidt. Men det store spørgsmål er...

Savner i dem overhovedet? Savner i kun de danske eller måske de amerikanske?

Hvis i savner dem, så vil jeg rigtig gerne starte det op igen. Eller måske lave en blogpost en gang om måneden med månedens udgivelser.

Så råb endelig op hvis du synes jeg skal fortsætte med det, ellers så lader jeg den nok dø i stilhed, indtil jeg måske ikke kan lade være igen. :0)


SHARE:

2 kommentarer

  1. Personligt savner jeg det ikke. Hvad jeg savner er en side, hvor man kan se samtlige danske udgivelser! Det er simpelthen så uoverskueligt!
    -Omvendt sparer det mig for penge, når jeg ikke opdager det...

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jeg glad for at høre. :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig