søndag den 2. marts 2014

This week #36

Ugen der gik har været begivenhedsrig på mange områder. Det startede i mandags med læsegruppen. Det er så enormt hyggeligt og jeg tror at jeg havde været væk i omkring seks timer da jeg kom hjem. Men tiden gik bare vildt stærkt. Det var så hyggeligt.




Om onsdagen var jeg ude og prøve brudekjoler og min mor skulle prøve gallakjoler. Så det var virkelig hyggeligt, og hold da op der var mange fine kjoler.

Det lykkes mig også at komme på bogudsalg, hvilket jeg ikke troede jeg ville komme. Jeg synes nemlig det er det mest kedelige udsalgskatalog jeg har set rigtig, rigtig længe. Jeg fik heller ikke købt ret meget, men det jeg fik købt har jeg planer om at vise i en vlog her snart.

I weekenden var der jo dansk read-a-thon, men jeg var selv til skrivekursus hos HUF i København, så jeg kunne ikke deltage, men det er sjovt i dag at se hvordan det er gået for dem alle sammen.



Ugens skrivning

Ikke så meget skrivning, men jeg har fået meget respons fra betalæser og et dejligt kreativt indspark fra HUFs skrivekursus.



Ugens læsning

Der har ikke været så meget tid til at læse i løbet af ugen, desværre, et par børnebøger har jeg da fået læst:




Katten var som altid utrolig nysgerrig i hvad jeg havde gang i.


Ugens internet overspringshandling

Århundredets festival er ligenu i gang i Aarhus, der er masser af super spændende ting på programmet. Desværre har jeg været uheldig nu nogle gange og faldet over udsolgt. Så jeg ender vidst slet ikke med at deltage. Øv.

SHARE:

2 kommentarer

  1. Det lyder som om, du har haft en rigtig god uge :)

    Læseklub var virkelig hyggeligt! Jeg glæder mig allerede helt vildt til næste gang :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja enig, det gør jeg også. Det er mega hyggeligt! :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig