lørdag den 13. september 2014

Grace of Monaco filmanmeldelseGrace of Monaco er en filmatisering der bygger på en biografi af Grace Kelly, en biografi der fortæller om hendes tid i Monaco, og altså ikke om hendes tid som Hollywood stjerne eller om hendes død.

Filmen viser en Grace Kelly der har svært ved at finde sin rolle som prinsesse af Monaco, men den viser også hvordan hun var med til at påvirke den store krise de havde i Monaco på den tid med Frankrig. På godt og ondt. Den viser at Grace Kelly har haft større betydning end bare at være en pæn hollywood prinsesse. Hvilket jeg synes var enormt fedt. Grace Kelly var en person der havde meninger og som ikke var bange for at sige dem, men hun lod sig helt sikkert også påvirke og manipulerer.
 Hvis man piller historien helt fra hinanden så er det ganske enkelt en historie om en pige, som har svært ved at finde sit fodfæste, og det er noget vi alle kan relaterer til. Grave Kelly blev smidt ind i en hel anderledes verden end der hvor hun kom fra, og det har uden tvivl givet mange sorger og bekymringer.

Det er ikke mindst også en historie om hvordan hun finder sin rolle. Her kan man så lidt tolke det som man vil, om hun rent faktisk finder ind i en ny rolle, eller hun simpelthen påtager sig en som den store oscarvindende skuespiller som hun var.
Nicole Kidmann spiller Grace Kelly og hun gør det enormt godt. Hold da op. Jeg var lidt skeptisk, men jeg synes hun ramte plet. Jeg havde i hvert fald ingen problemer med at se Grace Kelly for mig.

Grace of Monaco er en super spændende, og god film, men en utrolig vigtig tematik om hvordan man kan overleve som menneske. Og så er den i øvrigt utrolig smuk.SHARE:

2 kommentarer

  1. Åh, den vil jeg altså så gerne se. Særligt fordi den ser SÅ smuk ud.

    SvarSlet
  2. Det kan du også sagtens glæde dig til, den er nemlig rigtig flot lavet og masser af smukke kjoler <3

    SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig