mandag den 13. oktober 2014

Bøger til hjemmebiblioteket august og september - New York udgavenUps... jeg gik vidst lige lidt shop-amok da jeg var i New York. Jeg var total en udgave af Becky Bloomwood - hvis hun altså shoppede efter bøger og ikke tøj. For bøger det blev der altså virkelig købt. Jeg havde endda hjemmefra sørget for at pakke utrolig let og sparsomt, bare for at jeg kunne få en masse bøger med hjem, og jeg ville rigtig gerne have vist jer de her køb i en vlog udgave, men jeg er snottet så jeg er nok ikke videre køn at kigge på. Så det vil jeg spare jer for, det tager nok også fokusset væk fra det vigtigste - nemlig bøgerne.

Der er tre årsager til at det er AMAZING at shoppe bøger i New York eller USA generelt. Den ene er den åbenlyse - bøgerne er billigere! Den næste er selve bogbutikkerne er simpelthen fantastiske at komme ind i - tænk de sælger stortset kun bøger, og ikke noget brevpapir eller kontorartikler!! Hvilket selvfølgelig har alt med at gøre at der er flere om buddet i USA. Udvalget er derfor også større, men i princippet kan jeg jo bare finde det på nettet... så nej det er mere følelsen af at komme ind i en butik fyldt med nye skinnende bøger. Den sidste årsag til hvorfor det er amazing at shoppe i USA er at man er fri for at betale fragt...

Men nu til det vi alle sammen er her for... bøgerne!
Jeg har jo egentlig vist jer dem her før, da jeg skrev om mit Sarah J. Maas event,
så derfor starter jeg lige med at vise dem. For de er det bedste køb jeg gjorde mig i USA - ganske simpelt fordi jeg fik dem signeret af forfatterne selv. Og det var faktisk også planlagt køb hjemmefra.


Så begyndte jeg så at gå lidt amok med et knap så planlagt køb. Jeg har længe haft kigget på "A Little Princess" i Barnes and Nobles udgaven. Men den kunne kun bestilles direkte fra USA, og så blev jeg lidt nærig og tænkte at jeg ville vente til jeg i fremtiden skulle til USA. Det er rent ud sagt frygteligt at få sendt noget hjem fra USA, for det tager en krig, og det koster mere i fragt end fra England, og dertil så går der næsten en måned før man får bøgerne. Plus alt det så kommer der som regel lige nogle procenter dansk told oveni.

 Da jeg så så at de kostede 10 dollars pr. styk, så måtte jeg jo også have de andre i serien som jeg ikke har i forvejen. Så faktisk endte jeg jo nærmest med at komme hjem med en komplet serie. 

Derefter gearede jeg lidt ned... For bøger vejer rigtig meget, og der kan ikke være så meget i kufferten. Så jeg købte et par drop caps, wicked i barnes and nobles leather bound classics udgave og jeg købte sidst men ikke mindst en super tung, men super fed udgave af The making of Gone with the Wind, som bl.a. fortæller aldrig før fortalt oplysninger om forfatteren og filmatiseringen bag Borte med blæsten. Jeg begyndte på den med det samme jeg kom hjem og jeg nyder den ved at tage og bladre og læse et par sider en gang imellem. Der er så mange fine og flotte billeder og skønne detaljer. F.eks. så ville Margaret Mitchell slet ikke se hvem der ville blive castet som Scarlett. Men hun ville gerne se de mindre roller. Det er meget tankevækkende, på den måde at det tyder på hun har kendt sine egne begrænsninger.

Og så fik jeg også et par super smukke notesbøger og en enkelt opbevaringsbog (påfuglebogen). De kan bl.a. ses på det aller øverste billede.
SHARE:

10 kommentarer

 1. Åhhh, hvor er jeg altså misundelig over alle de flotte bøger! Hvor er det herligt for dig :')

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg fløj på en lyserød bogsky da jeg var i New York. Det var simpelthen fantastisk.:0) Men det er jo ingen sag når man er i New York hvor bøgerne er så meget billigere. Det er faktisk nærmest svært at stoppe igen.

   Slet
 2. Så yndige bøger! Åh, åh og åh! Det er sandt himmelland jo!

  Og den der bog med påfuglen på – hvad er det for en? :')

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg kan næsten heller ikke forstå at så mange fine bøger er mine.

   Bogen med påfuglen er en bog boks. Du kan finde den her: http://www.amazon.com/Punch-Studio-Peacock-Garden-Nesting/dp/B00I7EW8WY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1413308575&sr=8-1&keywords=punch+studio+book+box

   Slet
 3. Hehehe! Jeg forstår dig så udmærket - havde jeg været opmærksom på, hvor svært det kan være at få fat i en række af de Barnes & Noble-bøger her i Europa, så havde jeg også købt en ordentlig stabel, da jeg var i New York sidste år :-D

  Dejlig, dejlig bunke af bøger!

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nemlig. Det er frygtelig bøvlet at få noget hjem fra USA, så derfor gik jeg også lige lidt amok da jeg var afsted. :0) Så nu må man sige at min Barnes & Nobles boglykke er gjort.
   Drømmer allerede om at komme afsted igen.

   Slet
 4. Åh wow du har gjort det godt! :D Hold da op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja gid man altid kunne gøre sådan nogle bogkøb. Suk. Men det var helt sikkert en fantastisk tur! :0)

   Slet
 5. Wow, hvor er det en flot stak! Kan godt forstå, at du ikke kunne lade være :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel? De er ikke til at stå for når de er så fine, og det også er nogle historier jeg ser rigtig meget frem til at læse. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig