mandag den 10. november 2014

#kinsellakærlighed read along

Mit første møde med Kinsella var gennem filmen Shopaholic, men for mig retfærdiggøre den slet ikke bøgerne. Efter at have set filmen havde jeg bestemt ikke lyst til at læse bøgerne, og jeg plejer ellers at have det omvendt. For selvom jeg ikke kan lide filmen plejer jeg at blive meget nysgerrig på om bogen ikke vil være bedre. Men der er bare noget over Beckys naivitet i Shopaholic filmen der bare totalt ødelagde det for mig. Og det er virkelig synd, for jeg elsker bøgerne. Hold op hvor er de sjove og så har de alligevel en snert af dybde der mellem alt det overfladiske. (Ja Becky er også naiv i bøgerne, men de er bare så meget mere end det, og det er som om der er en balance i tingene)

På bogforum hørte jeg Kinsella, og hold da op hvor er hun da bare utrolig interessant at høre på. Jeg elsker først og fremmest hvor britisk hun er, og det er noget af det jeg virkelig elsker ved bøgerne, det er hvor britisk Becky er, og jeg elsker britterne - de er fantastiske. Jeg ville somme tider ønske jeg selv var en. Oh.. well... som Becky ville sige.

Derudover var det tydeligt at hun er lige så velformuleret og skarp som hendes bøger. Og hun virkede til at have et mindst lige så stort hjerte som Becky. Hun virkede utrolig sød! Det vildeste af alt er næsten at hun er mor til 5?? Og wow, det må jeg sige det ligner hun slet ikke. Hvis jeg nogensinde skulle være mor så ville jeg helt klart være en Kinsella udgave. :0)

Nå, det var egentlig en lidt lang indledning til at jeg ville skrive lidt indledende om min deltagelse i Kinsella read along.

Jeg er nemlig frygtelig bagefter. Meningen var at jeg skulle have læst alle de andre Shopaholic bøger før i dag, men så kom der lige lidt sygdom ind og væltede det hele lidt. Men nu køre jeg stærkt på her de næste par dage så jeg kan nå at være lidt med. Jeg er lige begyndt på Shopaholic 4 - den med søsteren.

Men jeg vender frygtelig tilbage, så ses vi på #kinsellakærlighed og #lovebooksdk?
SHARE:

8 kommentarer

 1. Jeg bliver bare ved med at høre så meget godt om Shopaholic bøgerne, og jeg har endnu ikke fået taget mig sammen til at læse dem, men de står helt klart på min liste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har de også gjort ved mig i rigtig mange år, men nu er jeg endelig ved at få dem læst, og det er jeg bare super glad for. Det er så hyggeligt at læse Shopaholic. :0)

   Slet
 2. Kinsella var SÅ god på BogForum! Og så sød. Skarp. Britisk og vidunderlig. Jeg elsker det!

  og glæder mig til read-along <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun virkede nemlig utrolig sød. Super fedt hun ville komme til Danmark! :0)

   Slet
 3. Åh ja. Filmen er simpelthen så kedelig og flad. Der er jo slet ikke nogen lag i den. Det er ret ærgerligt :D

  Jeg har lige læst 7'eren færdig i nat. Elsker Becky! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op, du er hurtig. :0) Heldige dig.
   Og ja Becky er ret sej faktisk.

   Slet
 4. Elsker Kinsella - gad godt at have oplevet hende på Bogforum :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jo flere bøger jeg læser, jo mere vild med hendes bøger bliver jeg.
   Hun var helt fantastisk på bogforum

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig