tirsdag den 27. januar 2015

First Frost

First Frost
 
Forfatter: Jennifer Estep
Serie: Mythos Academy 0.5
Genre: Paranormal fantasy mytologi
Målgruppe: YA
 
Serien findes endnu ikke på dansk 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I am Gwen Frost, and I have a Gypsy gift.  It's called psychometry - that's a fancy way of saying that I see images in my head and get flashes of other people's memories off almost everything I touch, even guys. 

My gift makes me kind of nosy. Okay, okay, maybe a lot nosy--to the point of obsession sometimes. I want to know everything about everyone around me. But even I don't want to know the secrets my friend Paige is hiding or the terrible loss that will send me to a new school - Mythos Academy, where the teachers aren't preparing us for the SATs, but to battle Reapers of Chaos.  Now I have no friends and no idea how my gift fits in with all these warrior whiz kids.  The only thing I do know is that my life is never, ever going to be the same
 
 
First Frost er en lille opstarts novelle til Mythos Academy serien, og jeg tænkte nemlig på at begynde på den her serie i år. Så jeg tænkte at det var en gode måde at se om serien ville være noget for mig. Især fordi jeg ikke rigtig har hørt så meget om den her serie, men det jeg har hørt virker lovende.

First Frost var hurtig læst og den var overraskende god. Det føles faktisk lidt som om at det var de første par kapitler til den første bog jeg læste. Vi får i hvert fald en masse baggrundsviden, som jeg tænker at vi også må få at vide i den første bog i serien, Touch of Frost. Så jeg er rigtig spændt på om den her lille novelle ville føles som overflødig læsning når jeg først går i gang med serien.

Umiddelbart har den formået at gøre det den er skabt til, nemlig at få mig til at fatte interesse for serien og få lyst til at læse videre. Skrivestilen og handlingen synes at være lige noget for mig. Så jeg har allerede rykket Touch of Frost længere op på min læseliste. Jeg er ret spændt på at komme i gang med Mythos Academy serien.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig