lørdag den 17. januar 2015

Serier jeg ser - The 100
Jeg var rigtig spændt på den her serie, især fordi den bygger på en bog af samme navn som tv-serien af Kass Morgan, men ikke nok med det så blev filmrettighederne købt og produktionen af tv-serien sat i gang længe før bogen udkom.

Manden min var ikke sikker på han ville se den med mig. Han er ved at være en smule træt af ungdomsserier tror jeg. Men jeg fik ham overtalt ved blandt andet at lægge vægt på at filmen også handlede om nogle af de voksne, samt at det var en film om overlevelse, og de handler sjældent om teenage-fnider.

Det vidste sig at ingen af os var skuffede. Faktisk er 'The 100' en af de mest spændende serier vi ser i øjeblikket. Den er faktisk ved at være lige så spændende som The Walking Dead.

Serien handler i sin enkelthed om 100 'kriminelle' unge, der bliver sendt til jorden efter at have levet i flere generationer i rummet. Jorden har været hårdt ramt af stråling, så man er på rumstationen i tvivl om, om jorden stadig er beboelig. Så derfor vælger de at sende de 100 afsted. 
 
Altså er det en serie, der både handler om det at overleve og begynde forfra. Dog er det ikke en masse med at de skal finde vand mv. Nej det viser sig rimelig hurtigt at de 100 unge har svært ved at forene sig under en leder, og dertil så viser det sig at jorden ikke er helt så ubeboet som de troede. Vi skifter løbende imellem jorden, rumstationen og et par flash backs til fortiden i rumstationen.
 
Jeg holder rigtig meget af serien, især fordi den trækker sine personer godt ud til yderkanterne og i situationer som gør dem utrolig pressende, hvilket viser os hvad de (mennesker) er i stand til under de forskellige forhold. Nogen træder i karakter, andre falder før skuddene lyder. Så det er klart, at det giver rigtig mange spændende og intense scener.
 SHARE:

4 kommentarer

 1. The 100 er virkelig bare en god serie! Jeg har dog endnu kun set sæson 1, da jeg valgte at gemme sæson 2, så jeg ikke skulle vente på nye afsnit, men i stedet kunne se hele sæsonen i én kør. Og nøj hvor glæder jeg mig til at se videre. Det er nemlig virkelig en spændende serie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes den er fantastisk. Jeg er helt imponeret over at man stadig kan forny noget i den her genre. Men det kan de altså åbenbart. Det er skønt, med skønt på!!

   Slet
 2. Uh, den har jeg tit luret på, når jeg har browset i Netflix. Den er hermed på listen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig også bare en god serie, men man skal. passe på med at have for mange yndlings personer. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig