torsdag den 26. februar 2015

Hvad er på tapetet til marts?

Hold op hvor er det lang tid siden jeg har lavet et 'på tapetet' indlæg. Jeg gik lidt væk fra det der med at skrive ´hvad jeg så frem til at læse i hver måned' indlæg. Men så sad jeg og kiggede på denne fantastiske stak bøger og synes lige jeg ville vise jer hvad jeg ser frem til at læse af nyudkomne eller sone to be nyudkomne bøger.
Der er noget helt fantastisk over, at have så mange skønne læseoplevelser at se frem til.

Dæmonherskernes arving lyder helt fantastisk  - Kærlighed, magi, hekse og kostskole - lige min type bog. Bogen udkommer 7. marts ved Tellerup.

Monster har fået stor international omtale, og jeg er ret så solgt over citatet fra Philip Pullman på bogens bagside: "Overbevisende ... stærk og imponerende." Bogen udkommer 11. marts ved Gyldendal.

Det uendelige hav er for mig den længe ventede efterfølger til 'Den 5. bølge', så den kan jeg ikke vente med at dykke ned i. Bogen udkom i øvrigt i dag, ved Gyldendal.

Hende du forlod er jeg i gang med, og jeg nyder den. Jeg elsker de Parisiske beskrivelser og Jojo Moyes skrivestil. Bogen er udkommet ved Cicero.

Som stjerner på himlen er jeg spændt på at læse. Bogen skulle være lidt a la John Greens 'En flænge i himlen', og jeg plejer lidt at skulle være i humør til at læse den slags bøger. Især fordi den skulle handle om en dreng der er fascineret af døden og ligefrem ønsker at dø. Her kan jeg se potentielle problemer mellem mig og den her bog - så jeg kan næsten kun blive positivt overrasket. Bogen udkommer 27. marts ved Alvilda.

Copenhagen Cakes er en ny kogebog af bloggeren bag Copenhagen Cakes. Jeg må indrømme at det er en af de blogs jeg har fuldt lidt løsligt, men jeg har aldrig fundet noget på bloggen jeg har haft lyst til at prøve endnu. Men den her bog! Wow! Jeg har lyst til at lave det hele. Der er nogle vildt flotte kager i den her bog, som skulle være nemme at lave, så det gælder jeg mig sindssygt til at prøve. Bogen udkommer 19 marts ved Turbine.


Ser du frem til nogle spændende bogoplevelser i marts måned?

SHARE:

6 kommentarer

 1. Jeg skal selv læse "Som stjernerne på himlen", "Hende du forlod" og "Dæmonherskerens Arving" og glæder mig helt vildt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå. Den følelser har jeg også. Det bliver en fantastisk læsemåned i marts. <3

   Slet
 2. Spændende at Monster nu udkommer på dansk. Glæd dig, den er smuk og rørende :)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er lige startet på den og den virker allerede som om at det er noget helt særligt og smukt. Det er fedt de udgiver den på dansk!

   Slet
 3. Jeg har læst Som stjerner på himlen, og knuselsker den! Glæd dig! Og så er jeg også rigtig glad for at Monster er oversat til dansk, det er i hvert fald en bog jeg snart skal have læst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt. Jeg er som sagt lidt nervøs over den. Jeg er ikke så meget til at læse bøger der gør mig deprimeret. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig