fredag den 15. maj 2015

Pigen på loftet

Pigen på loftet

Forfatter: Line Kyed Knudsen
Serie: Hjemsøgt #1
Genre: Gys, overnaturlig
Målgruppe: 13 +
Udgiver: Gyldendal


 Læst på mofibo

Første bind i Line Kyed Knudsens gyserserie Hjemsøgt. Isabella er lige startet i niende klasse, da hun flytter med sin familie ind i byens gamle købmandsgaard. Da hun sammen med den mystiske Noah, den charmerende Asif og bedsteveninden Lærke skal lave et filmprojekt om bygningens historie, går det langsomt op for Isabella, at de lyde, hun har hørt fra loftet, ikke kun er opspind, men at stedet bærer på en ganske grum hemmelighed.


'Pigen på loftet' er en meget kort bog, men hold da op hvor sker der meget mellem siderne. Vi får både gys, plot, venskaber, kærlighed og ja hele pakken for en 9. klasses pige der flytter ind i en hjemsøgt nyt hus med hendes, til tider, fraværende forældre.

Bogen henvender sig mest til piger, men jeg synes nu sagtens drenge vil kunne få noget ud af historien. Gyset synes jeg fungere helt fantastisk, det er faktisk den bedste bog jeg længe har læst om gys og hvor nakkehårene rejste sig. Ja faktisk fungerede den meget bedre end en anden gyser voksenbog jeg har læst. Nu er gys normalt heller ikke min fortrukne genre, men her er det bare gjort super godt, så man et øjeblik føler at man er i det rum hvor der pludselig sker uhyggelige ting.

Det der lider en smule under de få sider er nok karaktererne, de bliver måske en smule for firkantede. Men omvendt er styrken jo lige netop ved en kort bog, at den er mere overkommelig at læse for aldersgruppen. Så hvis man vil have et hurtigt godt gys og spænding så er det her helt klart en bog man skal kigge nærmere på.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig