onsdag den 24. juni 2015

Skrivepulten fylder 4 år
Det er slet ikke til at forstå det er FIRE år siden - præcis - i dag at jeg skrev det første indlæg her på bloggen. Jeg skal stadig knibe mig selv i armen, for at forstå det. - Det er 1512 indlæg siden. Over 600 anmeldelser. (og med de over 600 læste bøger, er det da faktisk ret imponerende at jeg kun kan finde disse billeder af mig med en bog i hånden. Hvad sker der lige for det? Man skulle jo nærmere tro, at det var svært at tage et billede af mig uden en bog!)

De fire år har virkelig været fantastiske, bloggen er et dejligt fristed hvor jeg kan gøre lige hvad jeg vil og det bedste ved det hele er at I gider at læse med. For uden jer var der ingen blog. Uden jer ville jeg ikke have nogen at dele alle mine læseoplevelser med. Jeg er noget så utrolig glad for at I læser med, og derfor er det da også jer der skal fejres. Jeg har været i gang med at samle en fire bøger. Fire år - fire bøger (for at følge i sidste års fodspor) og disse bliver samlet til en giveaway, som jeg sætter her på bloggen på lørdag.

Fire år lyder af meget, men jeg synes nærmest først lige jeg er begyndt. F.eks. har jeg vidst en del at rette op på i forhold til billeder af mig selv med en bog i hånden. ;0) Ideerne og anmeldelserne synes heller ikke at ville stoppe og det er dejligt! Men samtidig får jeg det næsten helt dårligt over nogle af mine første indlæg og anmeldelser. Jeg bliver sådan helt 'nåhhh... hvor er det dog godt du har udviklet dig lidt lille Karin'. Så de fire år har alligevel gjort et eller andet. Så gad vide hvordan bloggen ser ud om fire år ... Det håber jeg I vil være med til at finde ud af.

For det er så dejligt at have læsere, og ikke mindst også når I smider en kommentar. Så kæmpe tak til jer! Husk at kigge forbi bloggen til giveaway på lørdag.


SHARE:

10 kommentarer

 1. Yay, tillykke med fødselsdagen, Karin! Det har været så hyggeligt at læse med indtil nu. Når jeg går tilbage i arkiverne, tror jeg faktisk, at jeg har læst med næsten helt fra starten. Glæder mig til de fire næste år (og mange flere!) :)

  Havde det ikke været for din blog, havde jeg ikke lært dig at kende. Jeg havde ikke haft dig som fantastisk betalæser eller fået lov til at følge din spændende historie om Aria på sidelinjen. Jeg havde ikke været med til superhyggeligt bogbloggertræf, haft fornøjelsen af dit dejlige selskab på skriveferier/skriverkurser med HUF eller været på visit hos dig i det jyske. Så dobbelt hurra for Skrivepulten i dag. You rock <3

  Kærlig hilsen
  Nanna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tark!! :0) Og tak fordi du har læst med helt fra starten, for ellers så havde jeg ikke været medlem af HUF i dag og haft super gode oplevelser eller mødt alle de andre super skønne mennesker fra HUF. Jeg havde ikke haft min skrivegruppe, eller haft arbejdet med Egolibris eller Skrivelyst.

   Jeg havde heller ikke haft en fabelagtig betalæser, eller været en af de første heldige der har læst Leoniderne - for slet ikke at tale om din næste bog, som rigtig mange nu venter på i spænding.
   Så hurra for dig! :0) You rock too.

   Slet
 2. Tillykke med blogfødselsdagen! Jeg glæder mig til fortsat at følge med :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det glæder jeg mig så over, at du vil. :0)

   Slet
 3. Stort tillykke med blogfødselsdagen! :D

  SvarSlet
 4. Tillykke med de fire år!

  SvarSlet
 5. Et sent tillykke herfra! Hvor er det godt at høre, at du stadig har en masse ideer og anmeldelser endnu. Dem vil jeg se frem til. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! :0) Det er jeg bare super glad for at høre!

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig