torsdag den 16. juli 2015

The Wizarding World of Harry Potter - del 1

Det hele startede da en ugle kom med et brev.
Så jeg hoppede på The Knight Bus og tog en smut til London Det var meget tidligt om morgenen, fordi jeg ikke kunne vente med at komme afsted, så jeg havde ikke fået morgenmad, så jeg snuppede lige noget morgenmad i The Leaky Cauldron.


Nu blev det så tid til at gå en tur ud bagved, hvor et hul åbnede sig ind til....
Diagon Alley.
Ja hvad skal jeg sige, det var det eneste billede hvor jeg ikke så total lamslået ud. Hov hvad er det? Har de ikke fanget dragen endnu?Det første man skal i Diagon Alley er selvfølgelig at få troldmands penge.

"Well there's your money, Harry! Gringotts, the wizard bank! Ain't no safer place. Not one. ... "
De tager det nu meget pænt at dragen er løs ...
 
 
Første stop efter Gringotts er Olivanders selvfølgelig. 
 
 
 
Tryllestaven skulle selvfølgelig prøves, det første og det bedste sted.
 
 
 
 
Jeg kan godt sige jer, trylleri er hårdt arbejde, man skal lægge mange følelser i.
 
 
 
 
Så var det tid til den helt store shoppetur. Butikkerne i Diagon Alley er helt fantastiske, man kan få virkelig stort set alt...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var da nogle gamle aviser ...
 
 
 
 
 
 
Der er ret mange folk nu - forståeligt!
 
 
 
 
Har Hermione mon fået gjort noget ved husalfernes skæbne...
Hey hvad er det ...
 
 
 
Butterbear is! Yes den er jeg med på. Florean Fortescue godt du blev fundet igen.
 
 
 
 
Hmmm... tør jeg...
 
 
 
 
 
Hmmm... har jeg ikke set det skab et eller andet sted før?
 
 
 
 
 
--------------
 Det her er første del af mit eventyr i Universal Studios The Wizarding Wolrd of Harry Potter. Denne del ligger i Universal Studios parken og er den nyeste del af Harry Potter delen. Den anden del ligger i Adventureland, som er Universal anden forlystelsespark.

Jeg kan godt sige jer, at det her øjeblik var stort. Det er som om bøgerne kommer til live, og jeg ville ønske jeg havde mere end tre dage til at se det hele. Eller at det lagde bare et par timer væk fra hvor jeg bor. Ærligt så var det her den bedste oplevelse ved hele turen, og vi havde generelt en ret epic tur. Så jeg kan virkelig kun anbefale enhver Harry Potter fan at tage til Florida engang i deres liv - eller til LA, hvor de ligenu er ved at bygge en Harry Potter del også. Dog ved jeg ikke om det er begge parker, Hogwarts delen og Diagon Alley delen. Den fedeste er helt klart Diagon Alley.
Jeg havde lyst til at købe det hele på stedet, men et must køb er en interaktiv tryllestav, som man kan gå og lave 'besværgelser' i vinduer og andre steder med. Det er ret så fantastisk lavet. Der skete først nogen når man lavede den rigtig bevægelse. Det var helt vildt sjovt, og åbenbart mest en voksenting. Nogle sagde også trylleformularen men jeg er velbevandret i non-verbal spells så jeg behøvede ikke. ;0) Jeg svingede bare løs. Jeg var faktisk ret god! Jeg skulle helt sikkert blive optaget på Hogwarts.

Anyway det her indlæg ville have været for langt hvis jeg skulle vise den anden del af Harry Potter parken, så den kommer jeg med her inden længe.
SHARE:

10 kommentarer

 1. Åh, hvor ser det altså ud til at være en fuldstændig magisk oplevelse - jeg håber så meget på, jeg en dag selv kommer til at opleve det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør du helt sikkert, og det er virkelig alle pengene og alle flyveskræk følelserne værd. (For mit vedkommende) ;0)

   Slet
 2. WAUW! Det slår klart udstillingen v. London :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, helt enig. Elsker også udstillingen i London, og den er virkelig et besøg værd, men det her var bare overvældende.

   Slet
 3. Åhhh, det er bare det sted i verden, som jeg allerhelst vil hen! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også SÅ lykkelig for endelig at have set den, det har været på min ønskeliste lige siden de åbnede parken. Det var virkelig en kæmpe oplevelse

   Slet
 4. Shit, der vil jeg gerne hen. Så misundelig - det må være et magisk sted :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig magisk, til en sådan grad at jeg havde svært ved at forstå det. Det var virkelig som om bogen kom til live der foran mig. Jeg ville ønske at parken var en time fra hvor jeg boede, for så tror jeg at jeg ville tage derhen konstant. :0)

   Slet
 5. Åh, det hele ser bare så magisk ud!
  Misundelse er en grim ting, men i dette tilfælde kan det bare ikke undgås!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved hvad du mener. Jeg har været så dybt misundelig på alle der har været i den park, før jeg så endelig selv kom afsted. ;0) Så nej det kan virkelig ikke undgås, du kommer helt sikkert også afsted en dag.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig