mandag den 10. august 2015

Bøger fået i juni 2015

Ingen vlogs i denne omgang, jeg er stadig lidt skræmt efter sidste redigering, og så skal jeg øve mig i at tale tydeligere. :0)

Her er de bøger jeg fik ind af døren i juni måned:

Jeg var i humør til sommerlæsning så jeg købte dette box-sæt af Abbi Glines, desværre var jeg ikke særlig imponeret af den første bog i serien, så jeg håber de andre er bedre.Så fik jeg et par børnebøger. Roselil af Forlaget Alvilda og Mino og dragen af Tellerup
Hyggelig graphic novel fra forlaget Tellerup
Den himmelske ilds by har jeg fået af Gyldendal, men jeg skal lige læse dem jeg mangler først. Night Angel fra Tellerup, den lyder total epic.
To indkøb: Voksenudgaven af The Princess diaries glæder jeg mig rigtig meget til at læse og pæn udgave af Fairest of all, bortset fra at spot trykket er trykt skævt på coveret, men plusset er at der ikke er 100 fingre på det sarte dustcover.
Mit år som dansker fra Turbine var rigtig sjov at læse. Store små løgne er helt igennem fantastisk!Det blå hav har jeg fået af forlaget Alvilda, og jeg elsker det cover, det er noget så flot. Soulless #2 har jeg fået af Tellerup, og den glæder jeg mig til, det er en virkelig sjov bog.
 
 To serie-'sluttere', Dødskuren af Høst og søn og Da hun forsvandt af Gyldendal. 
Sidst men ikke mindst så glæder jeg mig til at læse disse to bøger fra Politikens Forlag, da de lyder som noget jeg vil elske at læse. Begge af Anne-Marie Vedsø Olesen.
 
SHARE:

3 kommentarer

  1. Svar
    1. Ja, jeg bliver også altid så glad ved at kigge på bøger hos andre bloggere, det er mine yndlingsposts. :0)

      Slet
  2. Hvor er der mange fine :) Har lige selv bestilt Da Hun Forsvandt :)

    SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig