tirsdag den 11. august 2015

The Fill-In Boyfriend

The Fill-In Boyfriend

Forfatter:
Genre: Realisme, kærlighed
Målgruppe: YA og opefterFås endnu ikke på dansk


When Gia Montgomery's boyfriend, Bradley, dumps her in the parking lot of her high school prom, she has to think fast. After all, she'd been telling her friends about him for months now. This was supposed to be the night she proved he existed. So when she sees a cute guy waiting to pick up his sister, she enlists his help. The task is simple: be her fill-in boyfriend—two hours, zero commitment, a few white lies. After that, she can win back the real Bradley.


The Fill-In Boyfriend var bare den helt perfekte sommerlæsning. Den var virkelig underholdende, og sjov, og jeg havde ret så svært ved at ligge den fra mig, hvilket for mig altid er et kæmpe plus. Det betyder bare at forfatteren har formået at få mig inddraget nok i historien til at jeg føler med personerne. Personerne virkede ret så ægte og troværdige hele vejen igennem, og de virker for mig utrolig levende, fordi de er deres egen og fordi de (hovedpersonerne i hvert fald) udvikler sig igennem historien.

Jeg havde egentlig forventet mere kærlighed, men det var faktisk ok. Der var alle mulige andre gode ting, som drama, intriger mellem familie og venner, og der var nye venskaber og der var som sagt personudvikling og masser af følelser. Faktisk er det ret vildt hvor meget Kasie West har fået presset ned i den her bog. Den var både dyb og let på samme tid.

Et andet kæmpe plus er at jeg ikke føler at jeg har læst historien før. Den er anderledes og den er frisk og den er helt sin egen. Jeg elsker at Gia har kant og fejl og menneskelig til fingerspidserne. Det er helt sikkert den bedste realisme kærlighedshistorie jeg har læst i år!

Hold op hvor var den bare god altså, og den kan virkelig anbefales og jeg skal helt sikkert læse mere af Kasie West!


SHARE:

2 kommentarer

  1. Jeg må sige at lige med scenen i teateret, der havde jeg deja vu. Det mindede mig rigtig meget om Pretty Woman, men det gjorde absolut ikke noget, det er sådan en super sød og god historie :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det tænkte jeg slet ikke over da jeg læste den - heldigvis fristet jeg til at sige. ;0) Ja, jeg synes den er helt perfekt i forhold til genren, jeg nød virkelig at læse den.

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig