onsdag den 12. august 2015

Fables: 1001 Nights of Snowfall1001 Nights of Snowfall
Forfatter: Bill Willingham
Serie: Fables
Genre: Graphic novels, eventyr retellings
Målgruppe: Unge og voksneFås endnu ikke på dansk
Traveling in Arabia as an Ambassador from the exiled FABLES community, Snow White is captured by the local sultan who wants to marry her (and then kill her). But the clever Snow attempts to charm the sultan instead by playing Scheherazade, telling him fantastic stories for a total of 1,001 nights. Running the gamut from horror to dark intrigue to mercurial coming-of-age, FABLES:1,001 NIGHTS OF SNOWFALL reveals the secret histories of familiar FABLES characters through a series of compelling and visually illustrative tales.  
'1001 Nights of Snowfall' er en standalone graphic novel i serien Fables, altså den har ikke en egentlig sammenhæng, men den handler selvfølgelig om de samme personer og det samme univers.  Faktisk så havde jeg lidt sprunget over den, fordi den ved første øjekast ligner noget der foregår i det arabiske fable, og det synes jeg ikke er så interessant som at fortsætte hovedhistorien. Snehvide er da også på mission i det arabiske fables, før selve Fables #1, men her fortæller hun i flash back om hendes livshistorie og mange af de andre fables hovedpersoner. Så det var faktisk en enorm positiv overraskelse, nu får vi endelig at vide hvad det var der skete mellem Bigby og hans far osv.

Selvom bogen er en standalone og egentlig er en form for prequel, anbefales den først at læses efter volume 8, da nogle af de spændende karakterhistorier ellers ikke vil være så 'mystiske'. Det var helt ideelt for mig at læse den nu inden jeg går videre med Fables volume 12.

Denne udgave er en special edition, og det er den fordi den indeholder mange forskellige tegneserie kunstnere. Altså der er mange forskellige typer illustrerede sider - og helt sikker noget for enhver smag.


SHARE:

2 kommentarer

  1. Den ser virkelig flot ud. Ved du hvor mange bind Fables-serien består af, når man køber de bind, hvor der er samlet 5-6 hæfter i?

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er 22 volumes i alt, altså hvor hæfterne er samlet, og så er der to ekstra spin-offs, hvoraf den ene er den her ovenover. Jeg skal selv til at læse den aller sidste nr. 22 nu og jeg bliver allerede lidt små deprimeret over at tænke på at der ikke er flere når jeg har læst den færdig. Fantastisk serie, altså!

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig