mandag den 12. oktober 2015

Deweys 24 hour readathon

Hvis du har fulgt mig noget tid, eller andre bogblogs så kan du ikke have undgået at have hørt om 'Deweys read-a-thon', men hvis du ikke ved hvad det er, så er det et døgn hvor alle bogelskere fra hele verden sætter sig ned og læser. Man bestemmer helt selv hvor meget man vil læse i de 24 timer, som i øvrigt starter på lørdag kl. 14.00 og slutter søndag samme tid. Nogle læser hele natten, andre kun i dagtimerne. Readathon'en foregår som regel ikke kun på blogs, men også på twitter og instagram og alle mulige andre sociale medier. Det er super hyggeligt og jeg kan kun anbefale at man er med.

Du kan tilmelde dig officielt på deres hjemmeside her: http://www.24hourreadathon.com/?p=5404

I april deltog jeg også i Dewey, og jeg fik læst disse skønne bøger:Jeg har endnu ikke valgt bøger til denne gang, men regner med at gøre det på torsdag. Jeg kommer kun til at deltage om lørdagen, men skidt pyt, det er bedre end ingenting.


Deltager du? Så smid endelig en kommentar, så kan jeg følge med på din blog hvis du har en. Jeg elsker at følge med i andres readathon mens jeg selv læser.
SHARE:

14 kommentarer

 1. Jeg deltager og har også tilmeldt mig på siden. Denne gang bliver mit læsedøgn dog kort afbrudt af symfoni-koncerten i forbindelse med Harry Potter festivalen i Odense, men ellers er min weekend givet fuldstændigt hen til læsemaratonnet. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en af de helt klart bedre afbrydelser. ;0) Det lyder bare så fantastisk og ville ønske jeg skulle med. Men jeg glæder mig til at følge med hos dig.

   Slet
 2. Jeg glæder mig til at følge mig - er spændt på at se, hvad du ender med at læse :-)
  Jeg har min læsestak på plads, så nu går jeg mere og overvejer de praktiske detaljer (aftensmad m.m.).

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at følge med os dig. Jeg er også stadig ret spændt på hvad jeg ender med at læse. :0) Jeg har alt for mange ting jeg gerne vil læse. :0) Uh.. ja de praktiske deltager skal jeg også snart have styr på, det er så rart at der bare er styr på aftensmad, og man bare kan koncentrere sig om at læse.

   Slet
 3. Jeg deltager også, faktisk for allerførste gang, så det er jeg ret spændt på!
  Jeg glæder mig til at følge med i dit læsedøgn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh... super fedt du er med i år, jeg kan huske jeg var ovenud begejstret efter at have deltaget første gang, så håber lidt du får samme oplevelse. :0)

   Slet
 4. Jeg deltager også - og ja, samme kommentar som Malene ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder også helt vidunderligt med Harry Potter-musik som afbrydelse, det kan man nærmest ikke engang kalde en afbrydelse. ;0) Jeg glæder mig til at følge dit læsedøgn også.

   Slet
 5. Jeg skal også være med! Glæder mig til at læse med dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt! Jeg glæder mig også til at følge med hos dig! :0)

   Slet
 6. Åh, det blvier så hyggeligt! Det er bare en af de sjoveste dage på året for læseheste. jeg glæder mig til at følge dig og se din læsestak :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig, det er noget af det hyggeligste. Jeg glæder mig også til at følge med i dit læsedøgn. ;0)

   Slet
 7. Jeg har også tilmeldt mig, og næsten udvalgt min stak. Men ved endnu ikke, hvor meget jeg kommet til at læse, og om koncentrationen kan holde. Glæder mig til, at følge med i din læsning og se de bøger, som du vælger:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er det der altid er lidt interessant at se om koncentrationen holder, jeg har haft held til det indtil videre, så det håber jeg også på i dag. I hvert fald en skøn læsestak du har valgt, så jeg glæder mig til at følge med hos dig.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig