onsdag den 11. november 2015

Min fredag på bogforum

Ja, jeg nåede virkelig ikke at se halvdelen af det jeg gerne ville se, af programmet. Faktisk har jeg set aller mindst i år, men alligevel har I år ikke været mindre fantastisk. Tværtimod. Jeg elsker at komme til bogforum, og ikke bare fordi det hele handler om bøger og forfattere, selvom det er en stor årsag, men også fordi jeg får set en masse mennesker i branchen som jeg normalt ikke får hilst så meget på. Bogfolk er fantastiske mennesker, virkelig og jeg elsker at være i deres selskab. Alle sammen, både forlag, bogbloggere, HUF'ere, forfattere og ikke mindst de læsere jeg mødte. Sidst nævnte er altid en kæmpe overraskelse. Wow der er nogen der læser min blog - man skulle tro jeg snart ville blive vant til det efter fire år.

På trods af at det hele efterhånden virker som en fjern drøm så har jeg forsøgt at huske brudstykkerne, og her er et glimt af min fredag på bogforum:


Min mand og jeg ankom til København allerede om torsdagen, så vi for engangsskyld kunne opleve åbningstalen live og det var en fornøjelse at ankomme fra et hotelværelse efter en dejlig nattesøvn frem for at stige ud af en klam bil vi lige ville have tilbragt fire timer i.

Åbningstalen blev i år leveret af Lene Kaaberbøl - og hun var helt sikkert en fornøjelse at høre. Derefter vandt Morten Pape årets debutantpris med 'Planen' udgivet under Politikens Forlag.


Derefter fik jeg hilst på mine kollegaer på Turbine standen, fik set lidt af Henriette Rostrups foredrag og hilst på mine forfatterspire kollegaer fra HUF på deres stand. Camilla Wandahl holdte et rigtig godt oplæg om det at være kreativ og effektiv i sin skrivning. Det var super godt. 


Udover at høre spændende forfatteroplæg, og møde bekendte og venner på bogforum, så er det for mig også lidt en signeringsjagt. I år havde jeg rigtig mange af mine egne bøger med på bogforum, blandt andet disse to, Dronningeofret og Bastarden. Anne-Marie Vedsø Olesen holdte et spændende foredrag og bagefter fik jeg mine bøger signeret. Jeg fik også hørt Sidsel Katrine Slej fortælle om sin aktuelle (og vildt gode) ungdomsbog, Runemagikeren - og så fik jeg en lille signering i min bog også.

Det helt store signeringsmust var selvfølgelig af de to udenlandske forfattere PC Cast og Kristin Cast, som er kendt for Nattens Hus (House of night) De var super søde, og jeg fik signeret alle fire af mine medbragte bøger. Arnold Busck havde været så søde at invitere mig, men derudover gav dig mig også en goodiebag, som indeholdte en masse lækkerier, chokoladen og bogen Geniale grøntsager gjorde især stor lykke.

Af mine med-huffere er der flere der er blevet udgivet efterhånden, og her fik jeg Katrine Skovgaard til at signere hendes Skattejagtsbog jeg havde med. Men sikke dog en signering, den kræver vidst lidt tydning. Af Frederik (aka Mulmennesket) fik jeg hans fine bog med hjem 'Bangebuksen', som han faktisk sad og skrev på til HUF skriveferie da jeg var med, og der lød den super super spændende, så den glæder jeg mig til at dykke ned i.
Fredagen gik VILDT stærkt, på trods af at jeg havde været der et minut før åbningstid. Men det sidste jeg nåede var lige at se Leonora Christina Skov, som altid er en fornøjelse at høre. Og som det sidste var jeg lige omkring Nanna Foss der sad og signerede. Jeg er vild med hendes roll-up bannere som er bag hende. De er SÅ seje - det bliver vildt fedt at se alle ni bøger.


Det sidste jeg fik med hjem den dag var disse to skønne bøger, som jeg anbefaler vidt og bredt. Men de er faktisk ikke til mig. De er til en af jer, derude på den anden side af skærmen. Så her i løbet af den næste uges tid kommer der en giveaway på bloggen, og hvor den heldige vinder får disse to smukke og SIGNEREDE bøger sendt hjem til dig.


 Roomservice blev det til på hotellet - for vi orkede faktisk ikke andet. Fredag var en super fed dag, med masser af skønne indtryk og masser af skønne mennesker og interessante bøger.
SHARE:

2 kommentarer

  1. Svar
    1. Det var det og så hyggeligt at møde dig! Selvom det jo var alt for kort tid vi fik snakket.

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig