torsdag den 12. november 2015

Min lørdag på bogforum

Lørdag på bogforum var mindst lige så fantastisk som fredag. Dagen startede helt fantastisk hos Tellerup der gav mig disse vidunderlige bøger med hjem. 


De to af dem fik jeg signeret (inkl. en af mine egne) af Haidi Wigger Klaris og Christina Bonde, som jeg mødte på Tellerups stand.

På Turbines stand fik vi en kæmpe overraskelse, da der pludselig viste sig at være tre prinsesser og en prins på vores stand. Carina Axelsson der er aktuel med Model Under Cover, er nemlig en del af Berleburg-familien og Mary og tre af hendes børn var mødt op på standen for at støtte hende.

Herefter så jeg Lotte Kaa Andersen fortælle om din anmelderroste debutroman, og fik bogen signeret.Internationale navne var også at finde i år på bogforum, og jeg så blandt andet interview med P.C. Cast og Kristin Cast, Teri Terry og fantastiske Caitlin Moran.


 
 
 
 
 
 
 

Ellers var lørdag igen fyldt med masser af skønne mennesker. Vi var også lige ovre at få læsset bøger af på hotellet og nød lige roen i 5 minutter, (der var mange mennesker på bogforum om lørdagen) men så skulle vi også over og være en del af det hele igen.
 
 
 
Lørdag var en fantastisk dag og ihh... hvor jeg savner bogforum allerede. 
 
 
 

 

 
 
SHARE:

3 kommentarer

 1. Uuuh kongeligt besøg - fedt! :D Elsker Caitlin Morans signatur :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var lidt vildt, kæmpe overraskelse i hvert fald. Åh.. ja også jeg, hendes signatur er fantastisk, jeg er faktisk helt glad for hun skrev forkert, for hendes måde at takle det på var bare dejlig forfriskende og sjovt. :0)

   Slet
 2. Hvor har du fået mange fine signeringer! :-)
  Lørdag var vi også oppe på hotellet og læsse af et par gange - der var jo så mange skønne bøger overalt, vi ikke kunne lade ligge! :-)

  SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig