mandag den 30. november 2015

Noget om tid og november status

November har været en måned hvor mange ting pludselig er faldet på plads, især er der to store ting der er dukket op i mit liv, og som stadig er for tidligt at nævne noget om på bloggen. Men jeg nævner det alligevel nu fordi at I måske har bemærket, at jeg ikke længere er så konsekvent med at komme med blogindlæg og som status her også fortæller, så får jeg ikke læst så meget. Hvilket faktisk heller ikke er helt rigtig, jeg får læst væsentligt mere, end disse fem bøger, men de bøger jeg ellers læser må jeg ikke offentliggøre på nuværende tidspunkt.

Jeg har altid haft et ønske om at min blog skulle være et sted hvor man kunne regne med at der kommer opdateringer dagligt, så er det selvfølgelig forskelligt hvor interesseret man er i indholdet, men for mig var der bare noget fantastisk ved at man altid kunne klikke sig ind på min blog og så ville der være noget nyt. Det nyder jeg selv ved andres blog. Det har jeg også holdt i rigtig langt tid, i flere år faktisk, men ligenu sker der så mange nye, store ting, at jeg bliver nødt til at sætte min blog produktivitet en smule ned, ikke meget. Faktisk lidt som det køre nu, med en eller to indlæg mindre om ugen, altså der vil i alt stadig være 5-6 blogindlæg om ugen. Hvilket ironisk nok betyder at jeg stadig er en af de bogbloggere der publicerer mest, så jo det kan jeg vidst godt leve med. Mit håb er selvfølgelig at I ikke mærker det overhovedet, især når nu der er flere og flere bogbloggere, så der er altid noget nyt at finde her i blogland. Hvis ikke jeg satte antallet af indlæg ned, ville jeg være bange for at det ville blive forhastede og ret ligegyldige indlæg, og det vil jeg helst slet ikke.

Hvad der tager min tid, ud over det sædvanlige, vil jeg gerne fortælle om her, så snart jeg kan, hvilket forhåbentligt er midten af december måned.Anyway, det var noget om tid. Her kommer selve status:

I november fik jeg læst 5 bøger, som jeg kommer til at anmelde her på bloggen. (Normalt anmelder jeg alt hvad jeg læser, men fordi jeg ikke kan vise alt hvad jeg læser længere, så viser jeg kun dem jeg kommer til at anmelde fremadrettet)

De to af bøgerne er læst på henholdsvis kindle og på mofibo.


Giv mig et år af Anne Laxholm
Playing with trouble #2 af Chanel Cleeton
Jeg henter solen ned af Jandy Nelson
Baby it's Cold outside af Jennifer Probst, Emma Chase, Kristen Proby, Melody Anne og Kate Meader
Geminiderne #2 af Nanna Foss
Den bedste bog? Geminiderne helt klart

Den dårligste bog? Baby it's Cold outside - øv første julebog og så var den dårlig

Den mest skuffende bog? Jeg henter solen ned - fordi den var så hypet.

Pæneste cover? Puha, den er svær, for jeg har ikke nogen klar favorit. Og omvendt har jeg heller ikke som sådan en jeg synes er dårligst. De formår sådan set alle at formidle det de skal til læserne.
SHARE:

1 kommentar

  1. Hvor ærgerligt at årets første julebog var en skuffelse - jeg starter selv på 'The Polar Express' lige straks og glæder mig til at synke ned i decembers første julehistorie. <3

    Det lyder interessant med alt det du har gang i - jeg håber, at du får det hele på plads. :-)

    SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig