fredag den 22. juli 2016

Valhalla: Den samlede saga 1 

Valhalla: Den samlede saga 1

Forfattere og illustratorer: Peter Madsen, Hans Rancke, Per Vadmand, Henning Kure, Søren Håkansson
Serie: Valhalla: Den samlede saga #1
Genre: Graphic novel, nordisk mytologi
Målgruppe: Alle
Udgiver: Forlaget Carlsen
For enden af regnbuen.Valhalla genfortæller myterne fra nordisk mytologi, men tegneserien er også et eventyr i sig selv. I dette bind kan du blandt andet læse om, hvordan det hele begyndte, hvordan guderne kom til at se ud, som de gør, og hvor Quark kommer fra.Valhalla var helt sikkert min yndlingstegneserie som barn. Jeg elskede at læse om de skøre guder og deres eventyr. Da jeg læste dem senere som voksen synes jeg så absolut jeg fik endnu mere ud af historierne, for jeg fangede ikke helt humoren, sarkasmen som barn. Hvilket bare gør det ti gange sjovere at genlæse historierne og opdage nye dybder.

’Valhalla: Den samlede saga 1’ indeholder de tre første tegneseriehæfter, samt en masse ekstra materiale. Jeg nød at genlæse de fantastiske eventyr, og ikke mindst også Peter Madsens fantastiske illustrationer, men jeg var især også begejstret over alt ekstra materialet. Her fortælles hvordan Valhalla tegneserierne blev til, samt tekst med de oprindelige myter, som jeg især nød at læse. Det var sjovt at se hvordan de har formet de gamle myter og gjort det til deres helt eget – dog med respekt for de gamle myter.

Jeg nød hvert øjeblik af genlæsningen og jeg glæder mig til at dykke ned i flere samlede sagaer og opdage flere skjulte budskaber.


SHARE:

2 kommentarer

  1. De er altså også nogle af mine favorit-tegneserier:))

    SvarSlet
    Svar
    1. De er også bare helt fantastiske. :0) OG nu er de bare fyldt med skøn nostalgi. <3

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig