onsdag den 17. august 2016

De 7 synder - cover reveal

I dag holder bogbloggerne stor cover reveal dag for en af vore egne. Nemlig Katja Berger fra Cautious. Hun udkommer nemlig med sin første roman 'De 7 synder' om præcis en måned. Og jeg er SÅ begejstret for hendes vegne. Jeg elsker når forfatterdrømme går i opfyldelse hos andre. Jeg er så glad på deres vegne, fordi det at skrive en bog og få den antaget af et forlag er en ret stor og nærmest uoverkommelig opgave. Så jeg ved der har lagt et enormt arbejde i bogen og jeg glæder mig rigtig meget til at læse den, da det på alle måder lyder som en bog for mig.
Før DE 7 SYNDER herskede syv guder over verden.
Før DE 7 SYNDER levede mennesker, elvere og dværge i harmoni.
Før DE 7 SYNDER var der intet mørke.

Så kom DE. Og ændrede alt.

Teenageren Kane opdager først, hvilke kræfter han bærer på, da han bliver suget ud af sin kedelige gymnasieverden og ind i et magisk univers, der er på randen af undergang. Med hjælp fra magikeren Aisha må han opfylde en ældgammel profeti, finde og besejre de syv synder og vælte mørkets konge af tronen. Men undervejs må Kane sande, at den største fjende ikke altid kommer udefra. Og er han villig til at ofre det eneste, der er mere værd end livet selv?

DE 7 SYNDER er en fantasyroman om kampen mellem det gode og det onde, om at finde sig selv og leve med sine valg. Også de svære af dem.

SHARE:

2 kommentarer

  1. Tusind tak for dit super fine indlæg Karin. <3 Jeg håber at du vil kunne lide Kanes historie, og er spændt på at læse mere om hvordan du opfatter hans eventyr og kvaler. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jeg sikker på jeg vil, du plejer at have ret god smag indenfor litteratur. ;0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig