lørdag den 26. november 2016

Bøger fået siden sidst #15
Siden sidst, er det faktisk ikke helt, da det her er bøger jeg fik ind af døren før bogforum. Blandt dem er der én bog jeg er særlig lykkelig over endelig at få tilføjet min samling. Det er som om at min bogsamling blev en lille smule mere komplet med den her bog. Det er selvfølgelig Ringenes Herre bogen – hør hvorfor og se hvad jeg ellers har fået ind af døren i videoen herunder.

Ellers så har jeg faktisk fået købt julebøger til min julesæson læsning. Jeg havde lovet mig selv ikke at købe flere bøger inden jul, men så var der black Friday i går, og hvad købte jeg tror I ... yay.. bøger og kjoler. :0) Jeg fik også købt et par julegaver til dem der kunne finde ud af at give mig en ønskeseddel i god tid. Og et par julegaver jeg håber bringer lykke hos dem der ikke gav mig en ønskeseddel.

Åh ja, julen er lige om hjørnet - det er faktisk allerede i morgen der er første advent. Så I dag må jeg hellere se at få lavet den adventskrans.

SHARE:

4 kommentarer

 1. Jeg tager hatten af for din store læselyst og engagement :-)
  Selv får jeg kun tid til at læse faglitteratur.

  Rigtig god weekend ønskes fra Maria med:
  "Giveaways i Danmark" og
  "En verden af kunst"

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg kunne ikke undvære at læse historier, det er simpelthen den bedste form for tidsfordriv. :0) Jeg holder også meget af faglitteratur - men ja det kan være svært at nå det hele. :0)

   Slet
 2. Sikke mange fine bøger du har fået. Jeg er blevet lidt nysgerrig på 'The little book of Hygge, den lyder ret fin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig en vidunderlig bogstak. :0) Hygge bogen er bare så fin ja, og super sjov indtil videre.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig