søndag den 23. april 2017

Skrivetip anbefaling: Skrivekrampe


Jeg har flere gange tænkt at det var direkte fjollet at skrive den her anbefaling, for ALLE kender vel bloggen Skrivekrampe og fantastiske Bjarke som står bag. Men jeg blev enig med mig selv om at hvis bare en eller to ikke har hørt om bloggen, så ville det være det værd at anbefale bloggen til jer.

Bjarke Schjødt Larsen er cand.mag. i dansk fra Københavns Universitet, og har læst på Forfatterskolen for Børnelitteratur og så har han efterhånden udgivet en god håndfuld bøger - hvoraf jeg selv har designet omslaget på 'Standby'. Bjarke har været arrangeret i HUF og man får virkelig fornemmelsen af at han elsker det her med at skrive historier. Det er en passion for ham. Man kan mærke at han brænder for det og har en kæmpe viden på området. Bjarkes viden er desuden utrolig let tilgængelig da han svarer på alle spørgsmål der må ramme bloggen. Så det bør man jo næste udnytte ;0) For man fornemmer virkelig at Bjarke er der for forfatterspirene, fordi han selv har været der og ved hvad det vil sige at gå med en drøm som bare venter på at blive opfyldt.

På hans blog Skrivekrampe får man skrivetips sådan cirka en gang om ugen. Ofte om søndagen eller mandagen. Desuden har Bjarke tilføjet enkelte vlogs her og der, og det synes jeg fungerer super godt. Bloggen har været stabil siden 2009 - hvilket gør den til Danmarks bedste, største og mest dedikeret blog om det at skrive og man bør uden tvivl følge den som forfatterspirer. For der er altid gode råd at hente. Altid.

SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig