tirsdag den 17. april 2018

The Jane Austen ProjectThe Jane Austen Project

Forfatter: Kathleen A. Flynn
Selvstændig bind
Genre: Tidsrejse Jane Austen fanfiction
Målgruppe: Voksne


Bogen fås ikke på dansk


England, 1815: Two travelers—Rachel Katzman and Liam Finucane—arrive in a field, disheveled and weighed down with hidden money. They are not what they seem, but colleagues from a technologically advanced future, posing as a doctor and his spinster sister. While Rachel and Liam aren’t the first team of time travelers, their mission is the most audacious yet: meet, befriend, and steal from Jane Austen.


Hvor skal jeg begynde? The Jane Austen Project lød godt på papiret. En historie om at rejse tilbage i tiden og finde et glemt manuscript af Jane Austens. Hvor to 'agenter' bliver sendt afsted for at finde ud af hvor den er, forsøge at redde de i sin tid brændte breve og derigennem møde Jane Austen.

Forfatteren ved uden tvivl meget om Jane Austen og hendes forfatterskab og har mange teorier omkring hvad der er sket. Men mange af disse teorier er jeg langt fra enige I og derfor finder jeg ikke rigtig noget nyt i hendes betragtninger. Ej heller er denne bog en særlig vellykket eller god Jane Austen fanfiction og den fejler da fuldstændig som en tidrejsefortælling.

Potentialet var der virkelig. Det kunne have været en fantastiske historie, men handlingen giver ingen mening og konklusionerne er lidt mystiske og lidt for langt ude. Ja, som sagt vil jeg ikke anbefale den hverken som fanfiction eller som tidsrejsehistorie, så hvad er der tilbage? En bog hvis udgivelsesgrundlag måske er en smule tyndt?

SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig