tirsdag den 24. juli 2018

Brdr. Price








Brdr. Price

Forfattere: James & Adam Price
Genre: Kogebog
Målgruppe: Alle der interessere sig for mad
Udgiver: Lindhardt og Ringhof

Bogen er venligt sponsoreret af Bog og ide, som et gratis anmeldereksemplar - jeg modtager ikke penge for anmeldelsen, og meninger og holdninger er derfor selvfølgelig mine egne.

Brødrene James og Adam Price har beskæftiget sig med mad og gastronomi det meste af deres liv. Det er nemme årene blevet til talrige kogebøger, madartikler, en lang række madprogrammer og i de seneste år har de også været restauratører.



Jeg har altid været lidt hemmelig fan af Brødrene Price, så hemmelig, at jeg ikke helt har haft indrømmet det overfor mig selv. Men jeg stornød, at se deres tv-programmer og jeg har sågar deres signatur i en af deres kogebøger jeg købte mig til bogforum et år. Jeg har forsøgt mig med flere af deres opskrifter tidligere med stor held.

Denne bog er en samling af deres opskrifter som de har benyttet i deres restauranter. Derfor er en del af dem også noget udfordrende. Indimellem opskrifterne - som er delt op som det ville være på et menukort, snacks, forretter, hovedretter, sides og desserter - er der billeder af deres forskellige restanter og tekster skrevet af James og Adam Price om hvordan det var at opstarte de forskellige restauranter, samt hvad mad har betydet for dem gennem deres opvækst. Det nød jeg rigtig meget at læse om.










Som sædvanlig når jeg anmelder kogebøger, så prøver jeg en tre forskellige opskrifter ud, for at se hvordan det virker. Da jeg slog op på opskriften bearnaisesovs, så tænkte jeg ved mig selv: 'it's time', det er tid til jeg forsøger mig med at lave den fra bunden. Hvis nogen skulle kunne lærer mig at lave bearnaisesovs, så må det være Brødrene Price - og jeg fik ret. Det var en succes, og de havde endda en plan for hvad man skulle gøre hvis sovsen nu skulle ske at skille alligevel. Jeg elsker, at man får den slags info med.

Derudover valgte jeg at prøve 'brøndkarsesmør' og en dessert selvfølgelig. Det gik over alt forventning og smagte selvfølgelig forrygende godt.









Deres mad er som altid super super lækkert og der bliver ikke sparet på smøret. Der skal være rigeligt smør og det bliver ikke sidste gang at jeg kigger i kogebogen. Jeg håber jeg finder den frem til nytår eller andre store middage enten for at få inspiration eller bare fulgt ud kopiere. For så vil jeg ikke have så mange kvaler med at finde på og jeg er sikker på at middagen bliver en succes.



SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig