tirsdag den 13. november 2018

Send en gave med Bog & idés nye smarte koncept









A book is a gift that you can open again and again. 
Garrison Keillor








Da Bog & idé spurgte mig om jeg ville afprøve deres nye koncept, så var jeg ikke sen til at sige ja tak. Konceptet går i sin enkelthed ud på, at man nu kan sende en bog til dem vi ønsker at forkæle eller fejre. Som f.eks. til fødselsdage eller mors dag. Den lokale Bog & idé står så for indpakningen og at afsende varen, så den er ved rette vedkommende den dag man har ønsket.

Se det er smart!

Jeg er helt vild med det nye koncept. Jeg vil personligt meget hellere give en bog i gave frem for blomster eller vin. En bog er på mange måder en mere personlig gave og så holder den længere. Man kan vælge imellem alt fra krimier, skønlitteratur, biografier, faglitteratur til brætspil, quizspil og puslespil.

Endnu bedre er det faktisk, at modtageren kan bytte gaven i samtlige 125 Bog & idé-butikker landet over og med 365 dages byttegaranti. For selvfølgelig kan man være uheldig at modtageren enten har bogen i forvejen eller at det ikke er noget for vedkommende. Men på den her måde er der mere værdi i gaven, fordi de så kan gå ned og bytte den til lige den bog de allerhelst vil have. Det kan man ikke så godt med en buket blomster.

Jeg vidste med det samme, at jeg ville sende en gave til min søde mor med en invitation til Mortens aften vedlagt. Min mor er en af de personer i hele min verden der altid, altid fortjener en gave. Så det var en sand fornøjelse, at sidde og vælge en gave til hende. Det var faktisk svært at vælge, for der var rigtig mange bøger som jeg er sikker på ville falde i hendes smag. Jeg var lige ved at overveje at slå plat eller krone da jeg kom på en ide. Valget faldt nemlig på et brætspil i stedet, med den tanke at vi sammen kunne spille det Mortens aften, når vi var mættet med masser af (forhåbentligt) lækker and.

Da gaven ankom, havde jeg tilfældigvis planlagt at være der, så jeg kunne tage et par hurtige billeder. :0) Den var super flot indpakket og min mor blev heldigvis rigtig glad og overrasket. Hun tog den med i lørdags og vi havde nogle virkelig skønne dejlige timer hvor vi blev helt grebet af at bygge de længste togbaner. Det er bestemt ikke sidste gang at vi skal spille det. Det var en succes hele bordet rundt.

Så selvom en bog for mig altid vil være den helt ideelle gave til enhver lejlighed, så er der virkelig også noget rigtig fint over at sende et brætspil som gave, fordi man derigennem deler en oplevelse.

Du kan se udvalget eller selv sende en gave på dette link: https://www.bog-ide.dk/send-en-gave
Bog & idé, der i dag er Danmarks største boghandlerkæde, skriver at de tilbyder tidens 80 mest højaktuelle bøger og tidens mest populære brætspil til børn og voksne. Listen vil hele tiden blive opdateret. På sigt er det tanken, at sortimentet skal være endnu større. 

Jeg er fan må jeg sige og jeg kommer helt sikkert til at benytte den service igen og igen i fremtiden.








SHARE:

2 kommentarer

  1. Hvor lyder det smart til de gange hvor man gerne vil anerkende og sende gaver til venner der ikke bor i nærheden af en! :) Må da lige få kigget på den her seje kombi af nethandel og støt "lokalt" ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er helt klart en af fordelene ved det også, at man faktisk går ind og støtter sin lokale boghandler. Eller venners lokale boghandler. Jeg er ret fan.

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig