fredag den 15. marts 2019

By Myself and Then SomeBy Myself and Then Some

Forfatter: Lauren Bacall
Genre: Biografi
Målgruppe: Voksne

Bogen fås ikke på dansk


The epitome of grace, independence, and wit, Lauren Bacall continues to project an audacious spirit and pursue on-screen excellence. The product of an extraordinary mother and a loving extended family, she produced, with Humphrey Bogart, some of the most electric and memorable scenes in movie history. After tragically losing Bogart, she returned to New York and a brilliant career in the theatre. A two-time Tony winner, she married and later divorced her second love, Jason Robards, and never lost sight of the strength that made her a star.


`By Myself and Then Some` er en biografi af en af de store klassiske Hollywood stjerner - Lauren Bacall - som jeg altid har været lidt fascineret af. Primært for sin rolle i "Tre piger søger en milliardær". Hun er indbegrebet af glamour med sin dybe hæse stemme, sit gudindesmukke ansigt og dertil en fantastisk humor. Jeg var også lidt nysgerrig på hendes ægteskab med Boggart, hvilket er en af de meste berømte Hollywood ægteskaber igennem tiden.

Bogen er delt op i to dele. Den første del har tidligere været udgivet og er skrevet af en yngre Bacall end den sidste del hvor hun så har lavet en tilføjelse der ligesom følger up to date. Der er stor forskel på de to dele. Den første del er helt klart den mest farverige og spændende - da den fortæller historien om hvordan Bacall blev skuespiller og hvordan hun mødte Boggart, ægteskabet med ham til hans for tidlige død og om hendes successer på filmscenen. Den sidste del handler mest om refleksioner, dødsfald af hendes elskede venner og Bacalls hund Sofie.

Jeg elsker at læse biografier som denne. Det siger sig selv at jeg mest af alt nød den første del da den mest er for læserne og den sidste del måske mest til Bacall selv. Jeg elsker at læse om drømme der går i opfyldelse og det var interessant at lærer Bacall lidt bedre at kende.SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig