torsdag den 14. november 2019

Fra alle os til alle jer


Fra alle os til alle jer
- alle klassikerne fra Disneys Juleshow

Af Disney
Illustrationer: Walt Disney Studio
Genre: Billedbog, tegnefilms fortællinger
Målgruppe: Børn og deres voksne
Udgiver: Forlaget Carlsen

Tak til Forlaget Carlsen for anmeldereksemplaret


Genoplev magien fra Disneys juleshow med denne samling af de syv klassikere, der hvert år begejstrer børn og voksne når julen nærmer sig. 

Når man ser Disneys juleshow hvert år den 24'ende som en fast juletradition - og forsøger at give traditionen videre til ens barn - så siger det nok sig selv, at man bliver rimelig begejstret for den her bogudgivelse.

'Fra alle os til alle jer' indeholder kun Disney klassiker historierne og ikke Anders Ands sneboldkamp med Rip, Rap og Rup - ej heller Mickeys historie med juletræsscenen med Pluto og Chip og Chap. Hvilket faktisk er lidt ærgerligt, for det vil have bragt mere julestemning over bogen. Omvendt så kan den jo på den måde fint læses hele året rundt.

Samlingen indeholder Peter Pan, Bambi, Pinocchio, Aristocats, Askepot, Snehvide og de syv små dværge og Lady og Vagabonden. De er fortalt i forkortede udgave af hele historien og ikke kun den lille scene som vi kender fra Disneys juleshow fra fjernsynet.

Illustrationerne er som vi kender dem fra de respektive tegnefilm og på den måde er de ret nemme at genkende for børn der har set tegnefilmene.

De små historier egner sig særdeles godt til 5-10 minutters godnat højtlæsning før sengetid. Det har vi gjort med stor succes herhjemme. Det er en virkelig flot bog som nok begejstre både store og små. SHARE:

Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig