lørdag den 28. januar 2012

Writing coach

Jeg har nogle fund som jeg gerne vil dele med jer, det er fra Writing coach Jurgen Wolff, som har lagt nogle klip ud på youtube, hvor han kommer med gode råd. Han har skrevet bogen "Writing Coach", og den kommer med rigtig mange gode råd om at takle det at være forfatter. Han har mange års erfaring med at holde fordrag og have individuelle coaching med forfattere.


How to overcome writersblock. Alle har på et eller andet tidspunkt skødt ind i det at man ikke kan skrive mere, det er meget normalt og der er rigtig mange måder man kan komme ud af det på. Her kommer Jurgen Wolff med hans version, som han efter mange års erfaring som coach har lært virker bedst.
Do you need an agent? - Det spørgsmål er kun aktuelt for dig hvis du overvejer at udgive i usa. I Danmark bruger vi ikke agenter, men jeg tog den med i tilfælde af du ikke mener Danmark er dit marked.
How to get better at rewriting. Her kommer han med gode råd til hvordan du bliver bedre til at redigere dit manus. Hvilket jeg personligt selv godt kunne bruge nogle gode råd til.At få anerkendelse eller folk støtter din skrivning er utrolig vigtig, (da det giver en større selvsikkerhed) men desværre er det ikke sikkert at det er muligt. Men så kan du måske finde nogle skrivegrupper. Hvis du er alene med din egen kritiske stemme, så er det meget sværre at få skrevet noget. Endnu værre: Folk der ikke tror på dig. Det er især det han snakker om her. For vi ved alle at forskellen på at være forfatter og hobby skriver, er at forfattere bliver ved og ved og ved, indtil de bliver udgivet, hvor hobby skrivere, stopper, fordi de ikke tror på dem selv, eller lignende. LAD DET IKKE SKE FOR DIG!!!Den sidste film Jurgen Wollf har lagt op på youtube, kan du finde aller først i min blog.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig