søndag den 10. juni 2012

Mirror, Mirror anmeldelse


"Mirror, mirror", eller på dansk "lille spejl på væggen der", er den ene af de to snehvide film der er blevet lavet. Den anden får i en anmeldelse af i morgen, men først denne udgave:


Familiefilm med stort F
Det er helt klart en familiefilm. Alle kan være med. De har fokuseret på det sjove i filmen. Og den er også utrolig sjov til tider, og sommetider også lidt plat. F.eks. slutningen synes jeg personligt er lidt overdrevet.

Ellers er der en livlig og kamp klar Snehvide. Nogle knap så uskyldige små dværge og en prins på pubbylove posion (Don't ask)

Flotte kostumer og smukke scener. Julie Roberts spiller den onde stedmor, og det klare hun egentlig ganske glimrende i denne funny udgave af Snehvide. Lily Collins der spiller Snehvide, her kan jeg kun sige..... WOW, hun er da bare den perfekte Snehvide. Hun er virkelig smuk og samtidig utrolig sart som nyfalden sne. Virkelig godt valg.


Politiken skriver bl.a. om filmen:
Mange Snehvide-versioner suppleres her med lånte fjer, dronningen går f.eks. gennem spejlet efter trolddom.
Hvortil jeg siger: - Øh.. ja det er det man kalder nyfortolkning!! Du vil vel ikke sidde og se den samme film igen og igen? I think not.

Det er skønt når de laver nyfortolkninger af gamle klassikere, eller det kan også være ret skrækkeligt. Filmen her er ikke skrækkelig, men man sidder heller ikke og tænker wow. Det er bare en sød film, man skal nyde for det den er.

Filmen kommer på dvd eller blueray den 31/7
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig