fredag den 7. september 2012

Assassin and the Underworld review


Tredje novelle i Throne of Glass serien af Sarah J. Maas

Goodreads: When the King of the Assassins gives Celaena Sardothien a special assignment that will help fight slavery in the kingdom, she jumps at the chance to strike a blow against an evil practice. The misson is a dark and deadly affair which takes Celaena from the rooftops of the city to the bottom of the sewer—and she doesn’t like what she finds there.


Jeg må hellere lige nævne, at grunden til jeg bruger beskrivelsen på engelsk, er fordi at denne bog og de andre noveller kun kan fåes i en engelsk kindle version.

Endnu en super super god novelle fra Sarah J. Maas. Fantastisk univers og fantastisk hovedperson. Denne gang er der bare meget mere af det hele. Mere kærlighed, mere drama. Skønt! Skønt! Glæder mig til den næste novelle, så jeg derefter kan komme i gang, med den første bog i serien.

Jeg synes det er skønt når historier går op i en højere enhed, så man både lever sig ind i historien, og samtidig finder historien interessant og spændende, på den menneskelige side... - må jeg vidst hellere lige forklare: Jeg elsker når mennesker overrasker, og ikke er stereotype. Så bliver jeg så glad. For der er ikke noget der er så skønt, som når mennesker i historier rent faktisk opføre sig menneskelige, med både den grimme side og den skønne side af dem selv. Hvis bogen så samtidig er utrolig spændende og undeholdende plotmæssigt, jamen så har man guld!

Denne serie er guld.

Det var nu ikke fordi jeg var særlig overrasket over plottvistet i denne novelle, men jeg synes stadig det er flot efter hvor kort historien er... selvom den jo faktisk er utrolig dejlig lang for en novelle, så har forfatteren alligevel ikke helt samme spillerum som i en roman.

KKKKK+
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig