onsdag den 12. december 2012

Skrivetip #12 - HUF

Okay, jeg ved godt at dette ikke er et rigtig skrivetip så meget som at det er en reklame for HUF og at jeg jo faktisk har reklameret for HUF før. MEN, siden sidst, er jeg selv blevet medlem. Jeg troede egentlig ikke jeg kunne blive medlem fordi jeg snart fyldte 30, men man kan godt fortsætte med at være medlem selvom man er 30, hvis bare man melder sig ind inden man runder. Og jeg synes det har været fuldstændig fantastisk indtil videre. Godt nok har jeg ikke haft tid til rigtig at få det fulde udbytte ud af det, men det jeg har fået ud af det, har været fantastisk. Simpelthen.

Det at møde andre forfattere eller forfatterspire det gør altså en forskel. Lad være med at sidde med skriveriet selv. Mød andre med din passion. Tro mig du finder ikke nogen bedre forståelse for hvad du sidder med end folk med samme passion og problemer som dig selv. Det er utrolig givende. Det er meget almindeligt i andre sammenhænge, hvorfor skulle det så ikke være med det at skrive?

F.eks.

Hvis du er vild med fodbold, så går du til fodbold og møder andre fodboldtosser.

Hvis du er vild med bøger, så er du måske medlem af en bogklub?

Der findes masser af interesseklubber rundt om. Så hvorfor sidder vi med skrivningen selv? Selvom vi er medlem af en klub så skriver de jo ikke bogen for os, ligesom strikkeklubben ikke strikker for dig. Og filmklubben holder dig ikke for øjnene og ser filmen for dig. Du møder i stedet for forståelse og støtte, og hvem har ikke brug for det som forfatter? Det er nok det vi har allermest brug for. :0)

Og så er der jo det fantastiske at de der gerne vil være forfattere altid er interessante og spændende mennesker. WinWin. :0)

Så jeg kan helt klart anbefale en gruppe som f.eks. HUF. Hvis du skynder dig at melde dig ind nu, så får du oveni købet rabat på deres HUF skrivekursus.

Læs mere her http://www.huf.dk/

Jeg har meldt mig til skrivekurset i sidste uge, og betalte i dag. Så nu kan jeg bare gå og glæde mig helt vildt. Der er 28 pladser på kurset, og jeg har på fornemmelsen at de bliver revet væk. Så hvis du synes at det kunne være interessant at besøge Gyldendal, høre foredrag om YA internationalt og i Danmark, få ideer til gode skrivevaner, få sprog og plot undervisning (jeg glæder mig især til at høre det om komplicerede plots ;0) ) og meget mere. Hvem har ikke lyst til at høre alt det, am I right? Og så har min gode betalæser og skriveven Nanna været med til at planlægge det! Jamen jeg glæder mig noget så sindssygt. Skynd dig at smutte ind på deres hjemmeside og læs mere:

http://hufskrivekursus.skysite.dk/?side=102769
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig