lørdag den 16. februar 2013

Cover reveal #4

Gid der virkelig var noget om, at man kan dømme bogens cover på dets indhold. Men det er jo virkelig svært når vi er ude i at snakke smag og behag. Der er dog mange amerikanske selvudgivelser som virkelig gør sig selv en bjørnetjeneste når de selv laver coveret eller får en bekendt til at lave det, som måske ved lidt om photoshop. Suk. Men dette skal ikke være et indlæg om skræmmeeksempler. :0) Det kunne ellers være sjovt, men desværre så har jeg fået æren af at have fået influenza, troede ellers jeg kunne løbe fra det, men den må have nået at fange min hæl. Sukx2. Så jeg har ikke lige så god tid til at lede efter dem, selvom de egentlig er ret nemme at finde.

Anyway nogle gange kan forlag og forfattere og ikke mindst læsere være så heldig at det hele går op i en højere enhed. Som det f.eks. kunne ses med Twilight sagaen og med Fifty Shades trilogien. (Måske fordi de lavede nogle minimalistiske covers begge to) Det var ikke tilfældet med Harry Potter serien desværre. Det var kun den engelske voksenudgave der havde noget over sig, MEN, nu bliver de genoptrygt med nye fantastiske covers. Som nu kommer meget tættere på den magi der er bøgerne:


Det er nok det flotteste Harry Potter cover jeg nogensinde har set.

God weekend til jer alle. :0)
SHARE:

2 kommentarer

  1. Wow det er godt nok smukt! Det ser helt magisk ud lige som bogen :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja ik! Jeg vil også virkelig gerne have den på hylden. Men har tre forskellige udgaver af den første bog, så jeg burde nok holde lidt igen. :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig