onsdag den 13. februar 2013

Gratis erotisk e-bog

Saxo.com har fra i dag og et par dage frem e-bogen "Blottet for dig" til gratis downloading på deres hjemmeside: http://www.saxo.com/dk/blottet-for-dig_sylvia-day_epub_9788740008814



Blottet for dig minder utrolig meget om Fifty Shades of Grey. Ja mange mener endda den er meget bedre. Jeg har endnu ikke selv fået den læst, men nu er der da en glimrende mulighed.

Beskrivelse fra saxo:
Gideon Cross kom ind i mit liv lige så pludseligt og uventet som et lyn i mørket. Han var uimodståelig - smuk og intelligent. Jeg var tiltrukket af ham, som jeg aldrig før har været tiltrukket af noget eller nogen i hele mit liv. Jeg længtes efter hans nærvær og berøring, selvom jeg var klar over, at det ikke ville føre til noget godt. Jeg var ufuldkommen og ødelagt, og Gideon vidste det. Han havde sine egne dæmoner at slås med. Hans kærlighed forandrede mig, og jeg bad til, at vores fortid ikke ville skille os ad. Blottet for dig er den første bog i den stærkt erotiske trilogi om Eva og Gideon. Eva begynder på sit nye job på et reklamebureau i New York. Bygningen, hvor reklamebureauet ligger, er ejet af Gideon Cross. Allerede da Eva og Gideon møder hinanden første gang, er kemien mellem dem øjeblikkelig og overvældende. Men begge har de store følelsesmæssige ar, og et almindeligt, sundt kærlighedsforhold er fremmed for dem. Blottet for dig udkom i USA i sommeren 2012 og blev øjeblikkelig en kæmpe succes; på ganske få måneder har romanen solgt ikke mindre end 1,7 millioner eksemplarer og skal udkomme i 34 lande.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig