lørdag den 27. juli 2013

Fra papir til skærm #8

Der er flere og flere bøger der efterhånden bliver lavet til film eller tv-serier, især YA bøger er i øjeblikket ret populære. Har vi ikke alle en yndlingsserie som vi ville ønske vi kunne se på det store lærred? Så løbende vil jeg kommer med en post når der er sket noget nyt. Det kunne være udgivelsesdato, plakater, nye annonceret titler, castings, trailers mv.


Der er kommet en del nyheder her i forbindelse med comic con.

Vil du også gerne have været der? San Diego? Det ville jeg frygtelig gerne, men jeg må nøjes med nogle af disse videooptagelser, af mine yndlings shows i stedet for.Diverse nyt

Man of Steel efterfølgeren bliver Superman vs. Batman!! Wow, sker det virkelig? Det har de snakket om siden jeg var barn kan jeg huske. Men det støtter jeg hundrede procent, frem for en endnu en dårlig Superman film. Filmen er sat til at komme i biograferne i 2015. Og de har ligefrem lavet et logo for både Batman og Superman:


Filmrettighederne er nu opkøbt af Obsidian, den paranormale Lux serie af Jennifer L. Armentrout. Jeg krydser fingre for det bliver til noget, selvom jeg endnu ikke har læst bogen har jeg hørt rigtig meget positivt om den.

Selvom The Mortal Instruments: City of Bones endnu ikke har ramt biograferne, så begynder filmatiseringen af 2'eren, nemlig City of Ashes, i september.

Tom Hanks vender tilbage som Robert Langdon for filmatiseringen af Dan Browns Inferno.Trailers

Ariel!! I Once upon a time, sæson 3, der kommer i usa til september
Jeg går ud fra mange af jer allerede har set den, men hvis ikke i har, så er den her. Den nye trailer til The Hunger Games, Catching Fire.Plakater

Jeg er vild med den her plakat fra Saving Mr. Banks. Jeg er vild med at de har lavet Walter Disneys skygge til Mickey.
En anden poster jeg synes er fed, er den nye fra X-men. Hvor vi har ansigtet af en ung og en ældre professor X i et kryds. Jeg synes det er lavet helt fantastisk, især når man tænker på at de to skuespillere slet ikke har samme ansigtsform. Det kan man overhovedet ikke se, så det er en flot redigering. Den næste X-men film kommer i 2014.
SHARE:

6 kommentarer

 1. Jeg ville virkelig gerne have været til San Diegos Comic Con. Alle de nyheder, det bliver bare nogle gode film og serie år i 2013-14! Det giver mig helt sommerfugle i maven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne være en kæmpe drøm at komme over at opleve. Lad os krydse fingre for at vi kommer det engang. :0)

   Slet
 2. Åh jeg ville så gerne prøve at være til Comic Con, og i den i år har vist været helt vild god: X-Men, Loki (så sejt at Tom Hiddleston klædte sig ud!), Sherlock og Doctor Who - alt for meget godt på Comic Con :D

  Jeg er også hel vild med de nye X-Men plakater (der er også en med Magneto), synes også det er virkelig flot, at de kan få ansigterne til at passe så godt sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Tom Hiddleston er total sej. Synes han gør det så godt som Loki.

   Ja den med Magneto er faktisk også ret godt lavet.

   Slet
 3. prrrrh, den der superman-batman film, igå... De sidste tre batman film har været fantastiske, ja nærmest toppen af poppen inden for superheltefilm. Og nu vil de blande Batmans gode rygte med SUperman, som flopper på film gang på gang? mweh jeg er godt nok bange for at det bliver et flop!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det tænker jeg nemlig også, man kan så håbe at Batman højner det fuldstændig. Men jeg er også bange for at vi får et flop i stedet.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig