torsdag den 4. juli 2013

Vilde Rolf anmeldelse

Jeg har altid elsket Disney klassikere, ligefra min favorit Skønheden og udyret til alle de andre mindre kendte. Der er så meget nostalgi af barndomsglæde, der før en helt vildt overstadigst når man ser dem. Gennem årene har jeg samlet sammen på dem alle, så jeg skulle da også have den sidste nye med i række nemlig Vilde Rolf eller den meget bedre engelske titel Wreck-it Ralph

Vilde Rolf foregår inde i et arkadespil, hvor en upopulær skurk længes efter at blive helt. Ralph drømmer om at være lige så elsket og beundret som sit spils perfekte helt, Felix, så da der kommer et nyt, lynhurtigt skydespil med den iskolde og barske Sergent Calhoun, ser Ralph det som sin fribillet til et nyt og lykkeligt liv som helt. Ralph sniger sig ind i spillet med en meget enkel plan - at vinde en medalje. Men ved et uheld kommer han til at slippe en dødsensfarlig figur løs, der snart ikke alene truer spillet, men også alle andre spil i arkaden.
Vilde Rolf byder på en helt perfekt Disney klassiker stemning. Disney er utrolig dygtig til at sammensætte historier og plotte så at historierne både er nervepirrende spændende, overraskende og bringer mange forskellige følelser hos seeren i spil.

Jeg elsker især at Rolf er lidt en anti-helt, men han har et hjerte af guld, selvom han ikke helt ved hvordan han skal vise det. Jeg elsker at følge hvordan det går en misforstået karakter, og se hans vej til at finde forståelse og blive værdsat for lige præcis den han er.

Det var desuden mega sjovt at se de gamle computerspil kendinger dukke op med små biroller. Jeg kunne også rigtig godt lide det med at en karakter man kender fra et sted, hopper over i en hel anden verden som man også kender. Det der med at blande tingene, skaber noget utrolig spændende og noget originalt.

Jeg blev ganske godt underholdt, og det er nemt at se hvorfor den har fået guldnummeret på ryggen af dvd'en eller blueray'en.

SHARE:

3 kommentarer

  1. Jeg skal virkelig snart have taget mig sammen til at se den. Den lyder jo virkelig sød - og så er det jo en Disney klassiker. Det plejer jo stort set altid at være godt :)

    SvarSlet
  2. Den er ganske vidunderlig! Den er dog fuldstændig genial på med engelsk tale!

    SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig