fredag den 6. december 2013

I Månens Skær anmeldelse

I Månens Skær


Forfatter: Jon Brændsgaard Toft
Genre: Gyser novelle
Udgiver: Forlaget mellemgaard


Tak til forfatter Jon Brændsgaard Toft og forlaget Mellemgaard for anmeldereksemplaretHvem er det største monster? Monsteret selv, eller ham, der slipper det fri?
William Bakers har altid set sig selv som en ganske almindelig mand, der lever et ganske almindeligt liv. Han er lokalområdets eventfotograf, og selvom det ikke er de mest indbringende opgaver, han får, klarer han og kæresten sig fint.

Lige indtil han pludselig vågner op ude i den nærliggende skov uden den mindste erindring om, hvordan han er havnet der.

Mystiske, natlige blackouts har så vidt han er orienteret aldrig været kendt i familien før, og da hændelsen gentager sig, ser han kun én mulighed: indlæggelse på Vor Frelsers Håbs Hospital …Jeg nåede ikke at blive sindssygt skræmt. Men det er jo også en novelle, så der er grænser for hvor meget stemning man kan nå at opbygge. For min skyld var det fint den ikke var mere skræmmende. Men det er fordi jeg faktisk ikke rigtig kan så godt sammen med gyser genren.

Selvom historien er på så få sider, så er den alligevel ganske velskrevet og velfortalt. Dog noget forudsigelig. Hvilket jeg synes er utrolig synd.

Forsiden synes jeg ikke rigtig om. Jeg ville gerne have undværet den mørke skikkelse øverst ved forfatterens navn. Det ligner lidt en fejl, fordi den er mast sådan.

Men alt i alt, en god fortælling, især hvis man i forvejen kender og kan lide Jon Brændsgaard Tofts bøger. Så skal man i hvert fald ikke snyde sig selv for den her bog også.

SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig