fredag den 6. december 2013

Livets Port 2. del anmeldelse


(27/11 - 15 har jeg lavet en enkelt opdatering af dette blogindlæg. Da det gamle omslag ikke længere er i omløb og det er derfor i stedet disse udgaver her som ses ovenfor)Livets Port 2. del

Forfatter: Kat L. Lassen
Genre: Fantasy, eventyr
Målgruppe: Unge og voksne
Udgiver: Skriveforlaget


Tak til Skriveforlaget for anmeldereksemplaret

Anden del af Livets Port er en viderefortælling om Anna Darling Harrishs eventyr i Lysvrang, en magisk verden i lysets tjeneste. Her skal hun sammen med sine to venner, feen Timian og enhjørningen Sølvvinge, forsøge at forhindre herskeren af Mørkevrang i at finde Livets Port, som er selveste porten mellem nyt liv og død. Og for at gøre dette må Anna bekæmpe Ranen, et monster udsendt fra Mørkevrang for at finde Feernes Have, hvor Livets Port er gemt.

Men den ene del af det ultimative våben mod Ranen er blevet stjålet. Anna er derfor tvunget til at søge efter den forsvundne del af Lysets Krystal på steder, som er mørkere end i hendes værste mareridt. Hun kommer til at stå over for nogle svære - og i sidste ende skæbnesvangre - valg i hendes forsøg på at bevare lyset og håbet for alle.Selvom vores hovedperson ikke er ret gammel, så kan den her fantasy serie læses af alle aldre.

Det er en forrygende 2. del i eventyret. Universet er så godt beskrevet at man på ingen tid lever sig ind i historien. Helt igennem magisk serie.

Serien handler om en pige med kræft, men det er faktisk ikke det bøgerne handler om. Den handler om alle de vigtige ting i livet. Den handler om en fantastisk rejse for en lille pige, hvor hun møder en enhjørning, feer og andre fantasifulde væsner. Det er ikke nogen sygehistorie, med fokus på døden. Nej det er en historie med fokus på livet og det er ganske simpelt bare en fantastisk fortælling.

Så er det jo helt klart en oplagt julegave ide med et eventyr. Det kan man aldrig gå fejl af. Og så kan jeg rigtig godt lide ideen i, at i hvert solgt eksemplar af del 1 og 2 der får kræftens bekæmpelse 5 kroner. Det synes jeg er fedt at vide.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig