søndag den 23. marts 2014

This week #35

I denne weekend var der bogbloggertræf og det vrimler snart med skønne indlæg fra det forskellige deltagere. Jeg kunne desværre ikke selv komme med, og det ærgrede mig rigtig meget, for det er SÅ sindssygt hyggeligt at være sammen med de andre bogbloggerer. Men jeg håber det måtte lykkes næste gang, og der ikke pludselig kommer noget i vejen som med denne gang.

Tiden går bare så stærkt, og hvis i undre jer over hvorfor jeg ikke har opdateret omkring min skrivning, så er det fordi jeg endnu ikke har fundet tiden til det i hverdagen, men jeg arbejder på at få afsluttet nogle projekter der gør at jeg kan fokuserer fuldt ud på det. For jeg brænder sådan for at komme i gang, og nogle gange bliver jeg helt irriteret over ikke at kunne skrive. Jeg skal lige gøre dit og dat først, og jeg bliver i dårligt humør over ikke at skrive, så det må meget snart gerne gå over. :0) Bryllupsplanlægning, tager længere tid end man tror kan jeg godt sige jer. ;0) Men det er nu super hyggeligt.

Jeg elsker også mit arbejde! Det er så fantastisk, så jeg går ikke kun rundt og er frustreret over minus skrivning, jeg er også høj på de daglige arbejdsopgaver. :0) Because I'm happy...



Læsningen går også lidt langsomt ligenu, og det til trods for at jeg er i gang med de bedste bøger i øjeblikket. Og mange af dem:



SHARE:

4 kommentarer

  1. Jeg savnede dig til blogtræf i går! Det var sådan en skam, du ikke kunne komme med.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have. Altid dejligt at være savnet. :0) Jeg skal helt sikkert med næste gang.

      Slet
  2. Hvor er det fedt, at du har travlt og er happy! :) Også selvom det ikke efterlader så meget plads til skrivning/redigering. Men det skal nok komme ...

    Glæder mig til at høre, hvad du synes om Half Bad. Er spændt på, om den er hypen værd. Indtil videre har jeg kun læst de første kapitler, men det var ret lovende.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja men forhåbentlig må det gerne komme snart. :0) Jeg har simpelthen haft gang i alt for meget, og det tager længere tid end jeg troede at rydde ud i det.

      De første par kapitler er meget anderledes end resten af Half Bad, i hvert fald indtil videre. Men jeg er faktisk ret godt hooked her 20 % inde i bogen.

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig