fredag den 23. maj 2014

The Secret Garden

 
The Secret Garden

Forfatter: Frances Hodgson Burnett
Genre: Klassiker
Målgruppe: Børn og opefterMary Lennox was horrid. Selfish and spoilt, she was sent to stay with her hunchback uncle in Yorkshire. She hated it. But when she finds the way into a secret garden and begins to tend it, a change comes over her and her life.


The Secret Garden er rigtig sød fortælling. Samtidig er det en utrolig healende fortælling, fordi den har så utrolig meget at byde på. Den har rigtig mange fine budskaber og en helt fantastisk børneglæde. Den er tilmed utrolig smuk. Så det giver fuldstændig mening at det er en børneklassikker.

Jeg har aldrig selv læst den som barn, og det vil jeg faktisk ønske at jeg havde, omvendt så er jeg ikke sikker på at jeg ville have holdt lige så meget af den som barn, som jeg gør nu. Det er jo selvfølgelig lidt svært at vide. Men en ting er sikkert, det er at den er værd at læse, både som barn og som voksen.

Bogen følger handlingen med både en pige og en dreng, så jeg synes sagtens drenge kan læse den også, også selvom den nok mest bliver karakteriseret som en pigebog.

Selvom det er en historisk bog, så er sproget meget letlæselig og ligetil.

Jeg er helt sikker på at jeg vil tage den her historie frem mange gange fremover, og lade mig heale gennem dens smukke ord og smukke fortælling.
SHARE:

4 kommentarer

 1. Fedt! Elsker din anmeldelse :-)
  Jeg købte bogen for nylig (det var lidt af et sats, for så meget kender jeg heller ikke til den) og glæder jeg mig blot endnu mere til at læse den :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Dejligt at høre. :0) Du kan også sagtens glæde dig. Den er så fin! :0)

   Slet
 2. Det er sådan en smuk og livsbekræftigende bog. Jeg elsker den! Kan også varmt anbefale "A Little Princess" af samme forfatter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den skal jeg helt sikkert også have læst, men jeg har planer om at tage en barnes and nobles udgave af den med hjem fra New York. - Ligesom din. Den er så flot i den udgave. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig