torsdag den 5. juni 2014

Entwined by you

 
Entwined by you

Forfatter: Sylvia Day
Serie: Crossfire #3
Målgruppe: Voksne
Genre: Erotisk



















From the moment I first met Gideon Cross, I recognized something in him that I needed. Something I couldn’t resist. I saw the dangerous and damaged soul inside–so much like my own. I was drawn to it. I needed him as surely as I needed my heart to beat.

Entwined by our secrets, we tried to defy the odds. We made our own rules and surrendered completely to the exquisite power of possession…



Jeg synes den her serie er bund elendig. Jeg er ked af at sige det. Jeg kan rigtig godt lide meget andet af Sylvia Day, men den her, den er fuldstændig meningsløs.

Jeg blev ret deprimeret da jeg læste slutningen da jeg til min chok fandt ud af at den ikke sluttede her. At historien fortsatte!! Hvis jeg havde vidst det så havde jeg aldrig læst den. Og jeg tvivler nu på om jeg nogensinde får læst serien færdig, men ved i hvad - det gør ikke så meget.

Den første bog var sådan rimelig okay, god. Bog nummer to fik mig lyst til at smide bogen i havet, og den tredje bog gav mig lysten til at hoppe i en både og binde to mursten rundt om, og dumpe den på det dybeste sted i havet. Hvordan kan Sylvia Day forsvare så umoralske handlinger uden nogen form for konsekvenser!? Jeg forstår det ikke. Jeg forstå så absolut heller ikke længere hvad de ser i hinanden og hvis karakterne havde lyst til at begå selvmord, så ville det nærmest være okay med mig - så ligeglad er jeg i princippet med karakterne.

Ved nærmere eftertanke så skal jeg bare slet ikke læse de sidste to bøger. Det ville ødelægge mit humor. ;0)

Crossfire serien minder utrolig meget om Fifty Shades of Grey, men i stedet for at gøre det bedre end den serie, så gør den i stedet alting galt. Lige med undtagelse af sproget. Den er skrevet godt, og jeg tror et langt stykke hen ad vejen at det er det der redder den.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig