onsdag den 20. august 2014

#bogbloggertræf - Spørg Christina Bonde


Nattens sanger dukker op alle steder i øjeblikket, særligt i bogblogger kongerigerne. Chrstina Bonde har gjort stort brug af bogblogsene til markedsføringen af hendes bøger. Så vi tænkte det kunne være interessant at høre om det virker. Så vi har inviteret hende til bogbloggertræffet hvor hun vil holde et lille oplæg hvor fokuset vil ligge på blogger/forfatter forhold. Spørgsmål som: Hvordan hun udvælger hvilke blogs hun vil skrive til? Hvordan hun finder os? Kort sagt finde ud af hvad det er forfatterne kigger efter og ser når de kigger på vores blog.

Så vi vil nu give jer ordet til at spørge løs alt det I kan eller har lyst til. Du behøver ikke at deltage i bogbloggertræffet for at stille spørgsmål, og du kan spørge Christina Bonde om alt mellem himmel og jord. Vi vil så vidt muligt forsøger at få alle svarene fra Christina Bonde og bringe dem på bloggene efter træffet. Flere af spørgsmålene især de blogger/forfatter relevante spørgsmål vil vi bruge til at spørge Christina Bonde til træffet.
 
 
 
Som en ekstra bonus til dem der skal med til bogbloggertræf trækker vi lod blandt alle jeres spørgsmål på tværs af vores fire blogs. Hvert spørgsmål gælder som et lod. Vinderen får HELE Nattens Sanger trilogi af Christina Bonde. Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig så kan du nå det endnu, da vi først trækker en vinder og lukker ned for spørgsmål samme dag som tilmeldingsfristen til bogbloggertræffet udløber, nemlig den 13 september. 

Med eventyrlige hilsner
Irene, Karin, Rikke og Simone
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig