mandag den 8. september 2014

Udgivelses event med Sarah J. Maas


Da jeg stod og skulle til USA på bryllupsrejse var det første jeg gjorde, at finde ud af om de havde nogle spændende litterære events. Der ligger en Barnes og Nobles i uptown New York der har masser af spændende events, med store kendte navne, men også debutanter. Jeg havde planlagt at tage afsted til et debutant arrangement, men cirka en 3 uger før brylluppet se jeg et opslag på Sarah J. Maas' blog som jeg kigger på jævnligt. Jeg elsker hendes Throne of Glass serie, så jeg blev ovenud begejstret da jeg så at hun holdte et launch event af hendes nye bog, Heir of Fire i New York, præcis på det tidspunkt hvor jeg var der!! Derudover så havde hun taget hendes to forfatterveninder med!! Alexandra Bracken og Susan Dennard - begge med bøger som jeg har overvejet at købe rigtig længe. Så jeg købte de to første af deres bøger, og selvfølgelig Sarah J. Maas' Heir of Fire, men jeg har også kun en paperback udgave af Crown of Midnight, så den snuppede jeg lige med også.


 

 
 
Så det andet event blev skrottet uden tøven, og jeg drog afsted. Og hvor var det fedt, og på samme tid vildt inspirerende fordi at de høre til den samme generation som jeg gør, (nørderne og popkulturen) så jeg kan genkende mange af de samme referencer og udfordringer i forbindelse med skriblerierne. Vildt fedt! Det der så var knap så fedt var den laaange lange signerings kø. Det er åbenbart normalt at man kan skrive sig op til sådan en flere dage i forvejen og så bliver man stillet op i nummerorden.

 

Men fordi de er så gode venner, så var der en skøn stemning. Masser af grin og sjove detaljer om hvordan de brugte hinanden i skrivningen og hvordan de navngiver karakterer efter hinanden. Sarah J. Maas gør også det at hun bruger sine venindes "hadepersoners" navne til de onde i hendes bog. En anden sjov detalje var at Sarah J. Maas ikke outliner sin bog, hun styrer det gennem en musik playliste, som indeholder omkring 500-800 sange per bog og som nøje er udvalgt efter hver scene og hver karakter.Jeg kom i tanke om at jeg kunne filme noget af det, men der blev kun filmet nogle få minutter før min telefon ikke havde mere plads. Damn you New York turist sites... Og derudover er det lykkes mig at vende det jeg har filmet på hovedet. Dah.. Men her kommer det lille klip jeg fik taget.


SHARE:

7 kommentarer

 1. ÅH HVOR FANTASTISK! Hvor er du altså bare heldig :D
  Jeg drømmer også om at tage til USA engang og så bare snuppe alle de der bogarrangementer - for HOLD NU OP, hvor er der dog mange spændende! :o

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var virkelig fedt! Og mega heldigt ja. :0) Jeg gad også godt komme til BEA i New York engang. Der kommer bare så mange kendte store amerikanske forfattere, så det kunne virkelige være fedt.

   Slet
 2. Hvor vildt, at det lige passede med dén event på jeres bryllupsrejse! Det lyder som en kæmpe oplevelse :) Ville også gerne møde Sarah en dag (har ikke læst de andres bøger endnu).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg sad også og tænkte på dig da jeg sad der. Og hvis jeg bare havde haft 300 g vægt i overskud så havde jeg taget en signeret bog med hjem til dig. Nu skal jeg bare tage mig sammen om at udgive en bog, og så kunne det jo være os. :0) Det bliver i hvert fald snart dig. Jeg glæder mig sådan til fantasybogmessen!!! :0)

   Slet
  2. Hvor er du sød, at du tænkte på mig :) Men forstår godt, at man må være benhård i prioritering af kuffertplads. Jeg suger bare en masse stemning til mig fra dine fine billeder og leger, at jeg var der selv ...

   Og jeg håber sådan, at det bliver os en dag! Det kunne være sjovt :) Går det okay med din redigering, eller har der været lidt for meget knald på med bryllup og så videre?

   Bliver så hyggeligt at se dig til Fantasybogmessen (skal på scenen 12.00-12.30 søndag d. 19/10 og formentlig signere bagefter?)

   Slet
 3. Jeg har ved en fejl kommet til at trykke slet i stedet for udgiv på denne kommentar, så derfor sætter jeg den ind manuelt. :0)

  Sidsel:

  Sikke en sjov oplevelse. Jeg er ret overbevist om at det er den selvsamme barnes and noble, som jeg var inde i med min veninde da vi var i new york i 2011. Vi gik tilfældigt rundt og snuste lidt i butikken, hvorfor det kom rimeligt megt bag på os at 50 cent pludselig gik på 'scenen' for at promovere hans, på daværende tidspunkt, nye bog. Nu siger 50 cent mig ikke det store, men var da alligevel ret vildt bare at 'støde ind' i sådan et arrangement :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har det helt sikkert være ja, og ja det er vildt sjovt at se en plakat for at Paris Hilton kommer og snakker med sin søster om hendes nye bog. :0) Det er lidt surrealistisk. Så ja det er vidst kun i New York man kan "støde ind" i de arrangementer, men det er fedt! :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig