torsdag den 4. juni 2015

Feriehi forbi

Hvis du har bemærket at jeg har været usandsynlig dårlig (ja endnu dårligere end jeg plejer at være) til at svare på kommentarer og instagramme. Så er det fordi jeg har været på ferie, i 16 dage. Og ja, selvom jeg troede jeg ville kunne svare kommentarer, instagramme og ja sågar få læst noget, så burde jeg snart vide at det ikke kommer til at ske. Jeg render rundt og laver alt mulig andet - men det er nok også meget sundt i virkeligheden.

Men jeg skal nok lige få svaret på de 'hængende' kommentarer her i dag eller i morgen, for selvom jeg ikke har svaret dem så har jeg faktisk læst dem på ferien, og det er har været så dejlig rart.

Hvad har jeg lavet? Jeg har været en smut til Florida, hvor jeg har set sådan her ud det meste af tiden:Hvilket betyder jeg har fået sol!! Jeg har svært ved at få sol, og jeg tror det er langt tid siden jeg har været så brun som jeg er nu.

I kommer til at høre mere om min ferie fordi jeg gerne vil fortælle om nogle af de mest fantastiske (og bogrelaterede) steder jeg har været nogensinde, nemlig her (Hemingways hus)
og her (Harry Potter land!)

Og så har jeg købt nogle bøger derovre som jeg gerne vil vise jerMen nu er jeg endelig hjemme, og jeg har savnet ham den blåøjede (katten - ikke manden, han var med) Jeg blev dog venner med et par egern hist og her, en odder og så var jeg på svømmetur med en delfin. Men sshhh... ikke et ord til katten om det. :0)


 
 

 
SHARE:

6 kommentarer

 1. Puha... jeg er ikke misundelig... #løgn :D
  Jeg glæder mig til at høre om din ferie. Jeg har ikke selv været i Florida, så jeg er pænt nysgerrig!

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh.. jo Florida er bare helt fantastisk - gid jeg kunne tage afsted igen - Florida har det hele både bade- og afslapnings ferie. Hygge- og feststemning, kultur, natur og forlystelser og fantastisk vejr.

   Slet
 2. Hold da kæft, det ser lækkert ud (ja, beklager mit sprog!) Føj, hvor er jeg misundelig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også den mest fantastiske rejse, som jeg aldrig tror jeg slår. Det var bare så stort at se bl.a. Harry Potter land.

   Slet
 3. Åååååh, misundelse er en grim ting, meeeen nøøjj hvor ser det godt ud!

  Jeg glæder mig virkelig til, at høre om de steder du har besøgt! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at fortælle om det, for både Hemingways hus og Harry Potter land var en kæmpe oplevelse! :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig