fredag den 15. april 2016

Belgravia – ny roman-føljeton + GIVEAWAY


 
I går begynder publiceringen af føljetonen ’Belgravia’ skrevet af manden bag Downton Abbey, Julian Fellowes, både i England men også herhjemme i Danmark ved Politikens Forlag. Belgravia fortælles som en roman-føljeton over 11 afsnit der udkommer hver uge og slutter 16. maj.

Det er jeg selvfølgelig super spændt på, fordi jeg elsker historiske romaner der foregår i England, og derfor slugte jeg også Downton Abbey tv-serien råt. Men jeg er også ret spændt på at følge romanen på afsnitbasis, på samme måde som med en tv-serie. Det er et lidt nyt format i bøgernes verden men ikke desto mindre tiltagende, så jeg er ret spændt på hvordan læseoplevelsen vil være, og jeg regner med at komme med en opdatering løbende om hvordan jeg synes det virker, plus selvfølgelig en anmeldelse af hele bogen når jeg har læst den. Hvis man ikke har lyst til at læse løbende, så er den gode nyhed at bogen bliver udgivet i en komplet papir-udgave den 30. juni.
 
 
 
 

 
 
 


Første afsnit er ganske gratis at læse eller høre på lydbog, og det kan du gøre her og her. Du kan godt læse første afsnit uden at tilmelde dig Riidr, men hvis du tilmelder dig Riidr (som er gratis) så kan du downloade e-bogen eller lydbogen til din telefon eller tablet. Eller få e-bogen tilsendt til din kindle.
 
 
 
 
 
 

Politikens Forlag har været så søde at sponsorer et Belgravia abonnement, som jeg kunne give videre til en heldig vinder. Så det vil jeg straks gøre.

Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar herunder dette indlæg. Husk at oplyse din email. Jeg trækker en vinder den 21. april efter kl. 12 – så hvis bare du har lagt en kommentar inden da så er du med i konkurrencen om at vinde et abonnement til Belgravia roman føljeton. Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort her på bloggen. Held og lykke.

Om Belgravia:

Den 15. juni 1815 om aftenen samles den engelske overklasses fornemste repræsentanter i Bruxelles til, hvad der senere skal gå over i verdenshistorien som et af de mest berygtede baller – hertuginden af Richmonds bal. Det er aftenen før Slaget ved Waterloo, og mange af ballets flotte unge mænd vil den følgende dag optræde på slagmarken.

For Sophia Trenchard, den unge, smukke datter af storhertugen af Wellingtons krigsleverandør, kommer denne aften til at forandre alt. Men det er først 25 år senere, da den opadstræbende Trenchard-familie flytter til Belgravia, Londons nybyggede rigmandskvarter, at aftenens virkelige eftervirkninger bliver mærkbare. For i denne nye verden, hvor aristokratiet må omgås med nyrige opkomlinge, er der dem, der ville foretrække, at fortidens hemmeligheder forbliver skjulte …

Forfatteren af tv-serien Downton Abbey har skrevet en ny roman-føljeton, Belgravia – en verden af sladder og intriger, et mylder af personer, høje som lave, herskab og tjenestefolk, deres indbyrdes relationer, drømme, kampe og kærlighedsliv.

 
 

 
SHARE:

6 kommentarer

 1. Den lyder rigtig god - jeg er stor Downton Abbey fan!
  KH Anne W.
  anne_wegmann@yahoo.dk

  SvarSlet
 2. Jeg har hentet første afsnit og håber på at starte i aften :D Jeg er lige blevet færdig med Downton Abbey og er så trist over jeg er færdig med den, så håber at dette kan blive min nye "serie" <3

  SvarSlet
 3. Glemte li min mail :) sannelarsen88@hotmail.com :)

  SvarSlet
 4. Uh det er da en god konkurrence :)
  anne-p@hotmail.dk

  SvarSlet
 5. Elsker Downton Abbey - så Belgravia lyder bare så god!

  benteskou (a) gmail.com

  SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig