onsdag den 13. april 2016

The Distance Between Us


 
 
The Distance Between Us

Forfatter: Kasie West
Genre: Realisme, kærlighed, standalone
Målgruppe: YA

Fås endnu ikke på dansk
 When Xander Spence walks into the store to pick up a doll for his grandmother, it only takes one glance for Caymen to figure out he’s oozing rich. Despite his charming ways and that he’s one of the first people who actually gets her, she’s smart enough to know his interest won’t last. Because if there’s one thing she’s learned from her mother’s warnings, it’s that the rich have a short attention span. But Xander keeps coming around, despite her best efforts to scare him off. And much to her dismay, she's beginning to enjoy his Company.Jeg elsker Kasie Wests måde at skrive YA kærligheds historier på, de virker ægte og de er lette, søde og sjove. Og så er de underligt nok ikke så forudsigelige som mange af de andre bøger i genren er. Jeg synes også den formår at holde den smukke gyldne middelvej hvor det hele ikke bliver for sødt eller for tungt. I tungt skal forstås at Kasie West ikke smider livstruende sygdomme, psykiske lidelser mv. ind i historierne og hvis hun gjorde så ville det ikke handle om det, men om personerne. Omvendt er det heller ikke kvalmende sukkersødt. For mig er det helt perfekt. Det handler om mennesker om mødet mellem de to mennesker og de er så ægte at deres forskelligheder er nok til at holde historien interessant og spændende.


Derudover elsker jeg hendes beskrivelser af – ja af alting faktisk. Familier, miljøer, dagligdagsting og i ’The distance between us’ nød jeg især Caymens sarkasme – den tilføjede virkelig historien en skøn humor.

  
SHARE:

4 kommentarer

 1. Enig! Jeg elsker virkelig også Kasie Wests bøger :) som du skriver, er det virkelig rart at læse en historie om to helt almindelige mennesker, uden at få sit hjerte flået i stykker af de helt tunge emner :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke, jeg synes det andet går hen og bliver for meget i længden.

   Slet
 2. Er det en serie, eller kan man læse bøgerne hver for sig? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er enkeltstående / standalone bøger, så det er helt ligegyldig hvilken rækkefølge du læser dem i. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig